MENÜ

Eyüpspor'da Caner Erkin'in mutluluğu: İyi ki de gelmişim

Bu sezon Eyüpspor'la başarılı bir sezon geçiren Caner Erkin, takımının Süper Lig bileti almasının ardından ne kadar mutlu olduğunu ve Eyüpspor'u tercih etmesinin doğru bir karar olduğunu açıkladı.

Eyüpspor'da Caner Erkin'in mutluluğu: İyi ki de gelmişim

Yeni sezonda Süper Lig’de mücadele etmeye hak kazanan ilk takım belli oldu. Genç teknik adam Arda Turan’ın çalıştırdığı Eyüpspor, tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükseldi. Bitime 5 hafta kala evinde konuk ettiği Altay’ı 4-1 gibi net bir skorla geçen Eflatun-Sarılılar, bileti cebine koyan ilk takım olmayı başardı.

Haberin Devamı

Hafta içerisinde Adanaspor’a yenilerek kutlamayı hafta sonuna erteleyen İstanbul ekibi, böylece evinde, taraftarının önünde büyük mutluluğa ulaştı. Sezon boyunca zirveye ambargo koyan Eyüpspor, 67 puanla 3. sıradaki rakibi Sakarya’nın önünde 17 puan farkla hedefini yakaladı.

Eyüpsporda Caner Erkinin mutluluğu: İyi ki de gelmişim

'İYİ Kİ GELMİŞİM'

Eyüpspor’un şampiyonluğuna büyük katkı veren Caner Erkin, “Manisa’da 1. Lig’de şampiyonluğum vardı ama bu farklı. Arda Hoca’nın olması, dostluğumuz ve arkadaşlığımız... Çok mutluyum. İyi ki de gelmişim Eyüpspor’a” ifadeleriyle mutluluğunu paylaştı.

Eyüpsporda Caner Erkinin mutluluğu: İyi ki de gelmişim

YORUM YAZ