MENÜ

Everton - Arsenal maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

6 maçtır 3 puana hasret kalan ve alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Arsenal, Chelsea ve Leicester City galibiyetleriyle ayağa kalkan Everton'a konuk olacak. Arsenal'de İspanyol menajer Mikel Arteta'nın koltuğu sallantıda. Topçular'ın deplasmanda kazanmaktan başka çaresi yok. Merseyside ekibi Everton ise çıkışını sürdürmek ve serisini 3 maça çıkarmak için sahaya çıkacak. Everton forması giyen milli futbolcumuz Cenk Tosun'un karşılaşmaya yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Peki, Everton - Arsenal maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Everton - Arsenal muhtemel 11'ler ve 90 dakika öncesi tüm detaylar haberimizde.

Everton - Arsenal maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Premier Lig'in 14. haftasında Everton ile Arsenal, galibiyet için kozlarını paylaşacak. Chelsea ve Leicester City'yi avlayan ve moral depolayan Carlo Ancelotti'nin ekibi, çıkışını Arsenal karşısında da sürdürmeye çalışacak. 6 maçtır galibiyet hasreti yaşayan ve alt sıralara demir atan Arsenal'in ise zorlu deplasmandan kazanmaktan başka çaresi yok. Olası bir puan kaybında İspanyol menajer Mikel Arteta ile yolların ayrılacağı İngiliz medyasında yüksek sesle konuşuluyor. Karşılaşma öncesi 23 puanı bulunan Everton 5. sırada, 14 puanı bulunan Arsenal ise 15. basamakta bulunuyor. Everton forması giyen milli futbolcumuz Cenk Tosun'un karşılaşmaya yedek kulübesinde başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

EVERTON - ARSENAL MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Everton - Arsenal maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Goodison Park'ta oynanacak karşılaşmayı Andre Marriner yönetecek. TSİ 20.30'da başlayacak ve S Sport'tan naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı anlatımı, skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Everton - Arsenal muhtemel 11'ler:

Everton: Pickford, Holgate, Mina, Keane, Godfrey, Kenny, Iwobi, Gomes, Doucoure, Richarlison, Calvert-Lewin

Arsenal: Leno, Holding, Luiz, Tierney, Maitland-Niles, Elneny, Ceballos, Saka, Pepe, Nketiah, Aubameyang

Everton'da Digne, Delph ve Gbamin, sakatlıkları nedeniyle kritik maçta forma giyemeyecekler. Arsenal'de ise sakatlığı bulunan Partey ile kırmızı kart cezalıları Xhaka ve Magalhaes, 90 dakikayı kaçıracak isimler.

YORUM YAZ