MENÜ

Evde bacak sıkılaştırma egzersizleri nasıl yapılır, evde karın kası yapma yöntemleri neler? Hem bacak hem de karın bölgesini çalıştırın!

Evde hangi egzersizler sayesinde bacaklarımız sıkılaşır? Evde karın kası yapmamıza yardımcı egzersizler neler? Corona virüs salgını sebebiyle evde durduğumuz bu karantina sürecinde bacaklarımızı sıkılaştırmak ve dümdüz bir karın bölgesine sahip olmak çok kolay. İhtiyacınız olan tek şey kendi motivasyonunuz! Evde bu süreçte sadece kendi vücut ağırlığınızla uygulayabileceğiniz, antrenman programlarına ekleyebileceğiniz ve tercihinize göre günün herhangi bir zaman diliminde uygulayabileceğiniz, oruç tutanların da programlarına ekleyebileceği hem bacakları hem karın bölgesini çalıştıran alternatif 4 egzersizi sizler için derledik.

Evde hem bacaklarımızı hem karnımızı nasıl çalıştırırız, evde bacak sıkılaştıran ve karın kası yapmaya yardımcı egzersizler hangileri? Haberimizde yer alan alternatif 4 hareketle hem bacaklarınızı şekillendirebilir hem de karın kası yapabilrsiniz. Corona virüs salgını sebebiyle evde kaldığımız bu süreçte eğer üşengeçlik etmezsek her şey mümkün. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey kendi motivasyonunuz! Bu hareketleri seviyenize göre 3-5 set / 10-15 tekrar şeklinde uygulayabilirsiniz.

Haberin Devamı

RAMAZAN AYINDA SPOR YAPMAK

Dilerseniz çok ağır olmayacak ve kendi gücünüz, enerjiniz doğrultusunda sporunuzu hemen yemek yiyebilmek ve su tüketebilmek adına iftardan bir saat (ya da antrenman süreniz kadar) önceden yapabilirsiniz.

Eğer gün içerisinde bir antrenman uygulamak istiyorsanız sizleri çok zorlamayacak 30-50 dakikalık hafif antrenmanlar uygulayabilirsiniz. Kendi enerjiniz ve gücünüzden haberdar olan sizsiniz.

Vücudumuzun uzun süre susuz kalmasından dolayı iftar ve sahur arasında geçen zamanda bol su tüketebilir, bitki çayı tercih edebilirsiniz.

Sağlıklı beslenmeyi elden bırakmamalı, sınırlarınızı zorlamamalısınız. Keyifli sporlar!

YORUM YAZ