MENÜ

Ersan'ın büyük hedefi!

NBA'de Milwaukee Bucks'ın formasını giyen milli basketbolcumuz Ersan İlyasova, ülkemizde düzenlenecek 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda başarılı bir sonuç elde etmek istediklerini belirterek, "Kendi seyircimizin önünde madalya kazanmayı çok istiyorum" dedi.

Ersan'ın büyük hedefi!

Bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada milli oyuncumuz Ersan İlyasova'nın başarılı bir performans sergilediği maçta Milwaukee Bucks, Bradley Center'da Washington Wizards'ı 100-87'lik skorla mağlup etti. Kenardan gelerek 33 dakika süre alan Ersan, maçı da 19 sayı- 10 ribaund- 6 asist- 1 top çalma ve 1 blok ile tamamladı. Maç boyunca 6/10 iki sayı- 1/3 üç sayı isabetiyle oynayan temsilcimiz, serbest atış çizgisinden de 4/5'lik bir oran yakaladı.

Haberin Devamı

Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ersan İlyasova, Washington Wizards karşısında iyi bir oyun sergilediklerini ifade ederek, "Hücumda etkili bir oyun sergilediğimiz için rakibimiz ile aradaki farkı son periyotlara doğru açtık" diye konuştu.

Doğu Konferansı'nda Play-Off'lara kalabilmek için her maçın büyük önem taşıdığını sözlerine ekleyerek, "Her galibiyet bizim için çok önemli. Yarın Cleveland Cavaliers ile karşılaşacağız. Evimizde oynayacağımız bu maçı da kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"KENDİ SEYİRCİMİZİN ÖNÜNDE MADALYA KAZANMAK İSTİYORUM"
Öte yandan Ersan, ülkemizde düzenlenecek 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Bu organizasyon Türk basketbolu için çok önemli. Son Avrupa Şampiyonası'nda iyi oynadığımızı düşünüyorum. Belki madalya da alabilirdik ancak şanssızlıklar yaşadık. Bunu 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda telafi etmek istiyoruz. Ülkemizde oynayacağımız her karşılaşma heyecan içinde geçecek. Kendi seyircimizin önünde madalya almayı çok istiyorum."

YORUM YAZ