MENÜ

Erol Bulut'tan zehir zemberek sözler: Karaktersizliğini herkese gösterdi!

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, 2-1 kaybettikleri Alanyaspor maçı sonrası konuştu. İsim vermeden Alanyaspor döneminde kadro dışı bıraktığı bir oyuncuyu çok sert bir dille eleştiren Bulut, ''4 senedir de teknik direktörlük yapıyorum. Çok iyi insanlar gördüm hayatımda, çok karakterli oyuncularla çalıştım ama bir futbolcu karaktersizliğini bu kadar ön plana çıkarabilir o kadar söylüyorum” ifadelerini kullandı.

Erol Bulut'tan zehir zemberek sözler: Karaktersizliğini herkese gösterdi!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Alanyaspor'a konuk olan Gaziantep FK, uzatmalarda kalesinde gördüğü golle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Kupaya veda eden Gaziantep ekibinde teknik direktör Erol Bulut, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Alanyaspor'un kendilerinden şanslı olduğunu belirten Bulut, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

''Bugün hem statta hem de televizyon karşısında olan taraftarların güzel bir maç izlediklerini düşünüyorum. 120 dakika tempolu, hem Alanya tarafında hem de bizim tarafımızda git-geli çok olan bir maç oldu. Öne geçme durumumuz oldu ama bunu maalesef bunu başaramadık. 1-0 geriye düştük, 1-1’i yakaladık sonra 2-1 rakip öne geçti. Alanyaspor’u tebrik ediyorum tur atladıkları için. Biz de 2-1 öne geçip tur atlayabilirdik ama rakip bizden daha şanslıydı. Yakaladıkları pozisyonları değerlendirdiler, tebrik ediyorum''

'Bir futbolcu karaktersizliğini bu kadar ön plana çıkarabilir o kadar söylüyorum'

Bulut, isim vermeden Alanyaspor döneminde kadro dışı bıraktığı bir oyuncuyu eleştirerek, “Bizim kadro dışı bıraktığımız bir futbolcu vardı. Bugün ne kadar haklı olduğumuzu kendisi bugün bir kez daha hem bize hem futbol kamuoyuna bir kez daha ispat etti. İsmini açıklamak bile istemiyorum. Yirmi sene profesyonel top oynadım, onun dışında yardımcı hocalık yaptım. 4 senedir de teknik direktörlük yapıyorum. Çok iyi insanlar gördüm hayatımda, çok karakterli oyuncularla çalıştım ama bir futbolcu karaktersizliğini bu kadar ön plana çıkarabilir o kadar söylüyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ