MENÜ

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman oynanacak? Türkiye Kupası yarı final maçları hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen takımlar belli oldu. Sivasspor, Trabzonspor ve Kayserispor'un ardından son bileti Alanyaspor kaptı, çift maç eleme usulüne göre oynanacak yarı final öncesi futbolseverler geri sayıma geçti. Peki, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman oynanacak? Türkiye Kupası yarı final maçları hangi kanalda? İşte kupa macerası ile ilgili tüm detaylar...

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman oynanacak? Türkiye Kupası yarı final maçları hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan son sürat devam ediyor. 1, 2 ve 3 Mart'ta oynanan çeyrek final maçları sonrası yarı final bileti alan takımlar belli oldu. Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor, Fatih Karagümrük'ü 1-0'la geçen Sivasspor ilk 2 bileti alan ekipler oldu. Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'ı da kupanın dışına iten Kayserispor'u ardından Gaziantep FK engelini 2-1'le aşan Alanyaspor, yarı finale yükselmeyi başardılar.

Haberin Devamı

Türkiye Kupası'nda yarı final eşleşmeleri:

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kadar eşleşmeler tek maç eleme usulüyle oynandı. Yarı final ise iki ayaklı oynanacak.

Trabzonspor - Kayserispor

Alanyaspor - Sivasspor

Türkiye Kupası yarı final maçları hangi kanalda?

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak yarı finalde Trabzonspor ile Kayserispor, Alanyaspor ile de Sivasspor karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmalar A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman?

Tek maç eleme usulüne göre oynanan çeyrek final müsabakaları sonucu tur atlayan takımlar çift maç eleme usulüne göre yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Yarı final 1. maçları 19, 20 veya 21 Nisan, yarı final 2. maçları ise 10, 11 veya 12 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasman golü kuralı geçerli mi?

Ziraat Türkiye Kupası'nda sezon başında yapılan düzenleme gereği, çift maç usulüne göre oynanacak yarı final müsabakalarında deplasman golü kuralı uygulanmayacak.

YORUM YAZ