MENÜ

Erman Kunter: "Bugün iyi savunma yapan bir Galatasaray Odeabank vardı"

Gaziantep Basketbol galibiyeti sonrası Galatasaray Odeabank başantrenörü Erman Kunter ve takım kaptanı Göksenin Köksal açıklamalarda bulundular.

Erman Kunter: "Bugün iyi savunma yapan bir Galatasaray Odeabank vardı"

Galatasaray Odeabank'ın, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Gaziantep Basketbol'u 82-58 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında Erman Kunter ve kaptan Göksenin Köksal maçı değerlendirdiler.

Basın toplantısında konuşan Erman Kunter:“Maçtan önceki dönemde bize gelen sorular genellikle ‘Galatasaray Odeabank nasıl bir takım?’, ‘Nasıl oynayacak?’ yönündeydi. Yeni bir takımız. Yeni takımın doğal olarak bazı problemleri oluyor. Hazırlık döneminde sakatlıklardan dolayı tam takım olarak antrenman yapamadık. Ancak tam takım olarak idman yaptığınızda eksiklerini görebiliyorsunuz. Mehmet Yağmur’un maçtan önce sağ işaret parmağı kırıldı. Şanssızlık. Sakatlığı 3 hafta sürecek. Gaziantep çok tehlikeli takım. 58 sayı yedik ama boş bırakıldığında hemen farkı kapatabildiler. Bugün 58 sayı yiyen ve iyi savunma yapan bir Galatasaray Odeabank vardı.” şeklinde görüşlerini belirtti.

Takım kaptanı Göksenin Köksal ise “Lige iyi başlamak önemliydi. Genç ve yeni bir takımız. Özgüvenimizin yerine gelmesi açısından önemli maçtı. Gaziantep, TÜBAD Turnuvası’nda bizi yendi ama o gün de söyledim; biz onlardan daha iyi bir takımız. Seyirciyi arkamıza aldığımız takdirde yenemeyeceğimiz takım yok. Savunmayla kazanılan maçtı. Önümüzde EuroCup maçımız var. En iyi şekilde Bayern Münih maçına hazırlanacağız.” açıklamalarını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ