MENÜ

Erman Kılıç: Ayaklarım yerden kesildi

Son Aslan Erman Kılıç, imzayı atar atmaz hislerini FANATİK'le paylaştı. Mutluluktan ayaklarının yerden kesildiğini belirten 29 yaşındaki futbolcu, “Heyecandan uyuyamıyorum. Bu duygular her futbolcuya nasip olmaz” dedi

Erman Kılıç: Ayaklarım yerden kesildi

Sivasspor’daki sözleşmesi sona eren ve Galatasaray’la 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Erman Kılıç, duygularını FANATİK’e anlattı. Florya’daki anlaşmanın ardından tatile çıkan 29 yaşındaki futbolcu, mutluluktan ayaklarının yerden kesildiğini belirterek, “Heyecandan uyuyamıyorum. Bu duygular her futbolcuya nasip olmaz. Galatasaray gibi büyük bir camiada futbol oynayacağım. Son 4 sezonda Sivasspor’da gösterdiğim performansın karşılığını aldım. Rıza hocamın çok büyük katkısı oldu, kendisine teşekkür ediyorum. Yine bana güvenen Fatih hocaya da çok teşekkür ediyorum. Kendisiyle çalışacağım için ayrıca mutluyum. Bana göre futbol deyince Türkiye’de akla gelen en önemli isim Fatih Terim’dir. Onu mahcup etmemek, bana olan güvenini boşa çıkarmamak için çalışacağım” açıklamasını yaptı.

‘Dünya yıldızları var ama...’


Galatasaray’da birçok dünya yıldızı olduğunu da belirten Erman, “Her futbolcu gibi ben de ilk 11’de yer almak için bütün gücümle çalışacağım. Ama asıl önemli olan takıma katkı sağlamak” ifadesini kullandı.

Metin Karabaş/Sedat Hardal

Haberin Devamı
YORUM YAZ