MENÜ

Erdinç Sözer kimdir, kaç yaşında? Erdinç Sözer nereli, hangi takımları çalıştırdı?

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun yardımcısı belli oldu. Uzun yıllar Almanya'da Bruno Labbadia'nın ekibinde çalışan Türk teknik adam Erdinç Sözer, artık Emre Belözoğlu'nun ekibinde yer alacak. Tecrübeli futbol adamının kısa süre içerisinde İstanbul'da olacağının belirtilmesinin ardından Fenerbahçe taraftarı google aramalarına başladı: Erdinç Sözer kimdir, kaç yaşında? Erdinç Sözer nereli, hangi takımları çalıştırdı? Erdinç Sözer ile ilgili detaylar haberimizde.

Erdinç Sözer kimdir, kaç yaşında? Erdinç Sözer nereli, hangi takımları çalıştırdı?

Erol Bulut ile yolların ayrılmasının ardından teknik sorumlu olarak göreve gelen Emre Belözoğlu'nun yardımcısının kim olacağı merak konusuydu. Pro lisans sahibi bir teknik adam arayışında olan Fenerbahçe'de İsmail Kartal ismi gündeme gelse de Sarı Lacivertli ekipten flaş bir hamle geldi. Uzun yıllar Almanya'da Bruno Labbadia'nın yardımcılığını yapan Erdinç Sözer, Fenerbahçe teknik ekibine katıldı. 2003 yılından beri Labbadia ile çalışan Sözer, Almanya'nın meşhur antrenör sistemi Hennes-Weisweiler Akademi mezunu olarak dikkat çekiyor. Fenerbahçe taraftarı Sözer'in kariyerini ve kim olduğunu araştırmaya başladı.

Haberin Devamı

Erdinç Sözer kimdir, nereli, kaç yaşında?

Erdinç Sözer, 11 Temmuz 1968 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 52 yaşındaki futbol adamı 2003'ten 2021'e kadar ünlü Alman teknik direktör Bruno Labbadia'nın yardımcılığını yaptı. Pro lisans sahibi olan Erdinç Sözer, Almanya'nın meşhur antrenör sistemi Hennes-Weisweiler Akademi'den mezun oldu. Sözer, o dönem zorunlu stajını Fenerbahçe'de yapmıştı.

Erdinç Sözer kimdir, kaç yaşında Erdinç Sözer nereli, hangi takımları çalıştırdı

Erdinç Sözer hangi takımları çalıştırdı?

2003 yılından beri Bruno Labbadia'nın ekibinde yer alan Sözer, ciddi bir şekilde Bundesliga tecrübesine sahip. Labbidia-Sözer ikilisi sırasıyla; Darmstadt, Greuther Fürth, Bayer Leverkusen, Hamburg, Wolfsburg ve Hertha Berlin'de görev aldı.

Erdinç Sözer kimdir, kaç yaşında Erdinç Sözer nereli, hangi takımları çalıştırdı

Tecrübe ve bilgisiyle ön plana çıkan Sözer, ederasyon antrenörlük kursunu en iyi notla bitiren teknik adamlar arasındaydı. Eddy lakaplı teknik adam, daha önce verdiği röportajlarda hedefinin 3 büyüklerden birini çalıştırmak olduğunu söylemişti.

YORUM YAZ