MENÜ

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

15 Ekim Pazartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

ADANA'DA ZORLU PROGRAM..

1.AYAK: Starttan geç çıkma huyunu minimuma indirgediği ilk yarışını kazanan TAŞKIR için en büyük rakip yine hiç kuşkusuz start makinası olacaktır. Bilinen mesafe başarıları kafamda ki sağlıklı yarış başlangıcı yapabilir mi soru işaretlerine rağmen önceliği bu safkana vermemde ki en büyük etken. Yarışı önlerde kabullenmeyi seven stili rakiplere rağmen TUĞBEY çok sevdiği Adana kumunda iddialı isimlerden biri olur. Beş aya yakın bir aradan sonra üç yarış gören CEFAKEŞ son yarışı ölçü alınmaması gereken HÜMA SULTAN yarış hayatının çoğu başarılarını bu pistte elde etmiş DİLBER GÜLÜ ve her ne kadar eski gücünden uzak olsa da son yarışıyla toparlandığını belli eden GÖKBAKIR zorlu başlangıcın sırasıyla şanslı isimleri olur.

Haberin Devamı

2.AYAK: Yarış kariyerine 3/3 yaparak başlayınca bir anda sahanın gözdesi olan ancak devamında yaşadığı ciddi sorunlar nedeniyle çok uzun bir süre ara vermek zorunda kalan ÇELEBİ CIHAN'ın aylar sonra ilk kez düzenli koşmaya başladığını görmekteyiz. Geri dönüşünde Ankara pistinde parlak bir ikincilik sonrası Adana tercihinden dördüncülük, bir sonra ki tercihi Ankara'dan birincilikle ayrılan safkanın son tercihi ise giç aşina olmadığı Bursa ters pistinde dördüncülük olmuştu. Bugün yeniden daha yatkın olduğu Adana pistine geri dönen bu safkan, çok ama çok uygun rakiplerinin yanında günün limanı adayımdır.

3.AYAK: Yarış içerisinde sevdiği yüksek tempoyu verecek rakiplerinin yanında HÜNKAROĞLU net favorimdir. Sertleşen rakiplere kilo verecek olan YIRTLAZ biraz aleyhine olan mesafeye rağmen çok formda jokeyi idaresinde İDEALİST sonrası HÜRADAM ve olur da temposunu kabullendirme konusunda zorluk yaşamazsa ADİLABİ sırasıyla rakipleri olur.

4.AYAK: Mesafe ile ilgili tereddütlerim olsa da kısa Adana düzlüğünde bu açığı kapatabilecek GIPSY DANCER wn ciddi rakibine ciddi anlamda kilo vereceği koşuda günün alternatif bankosu adayımdır. Bu ara müthiş formda olan NIGELLA kalitesiyle FLASHING GIRL son yarışı parlak ALBANY ve yabancısı olmadığı pistte TORUN CALLAS favorinin eksik koşması halinde sırasıyla devreye girecek kısraklardır.

Haberin Devamı

5.AYAK: Hem anne hem de baba kan hattıyla bu piste çok yatkın bir tay olan GUZIDE ZEYNEBİM şampiyon Hep Beraber'in anne kardeşi KEYSE TUGEN ilk ve tek etkili yarışı ile bugün ön planda şans verilmesi gereken taylardan biri olmalıdır. REX, PANCHMAHAL ve RIO LION sürprizde önereceğim isimlerdir.

6.AYAK: Birbirlerine denk güçlerin mücadelesi ile sonlanacak olan altılı ganyanın kapanış ayağında; yeniden kuma dönecek olan CEĞİTLİ başta olmak üzere EFİL EFİL, ZİLANIM, TOPRAKSU ve NARŞERBETİ imkanlar dahilinde kuponlarda yer alması gereken taylardır.

2-3-7-4-9-1///7///3-7-5-4-1///5-8-1-6-3///8-9-4-3-5///1-4-2-12-9

YORUM YAZ