MENÜ

Emekli SAT Komandosu Önder Akgün'den en zorlu diyet açıklaması: "Cehennem Haftası'"

Form Assist Spor Direktörü Emekli SAT Komandosu Önder Akgün, Ramazan döneminde hayatınıza yön verecek sorulara Fanatik Gazetesi Instagram hesabında gerçekleşen canlı yayında yanıt verdi! Ramazanda beslenmeden, spor yapmaya kadar bir çok soruyu sizler için IG Tv’de yanıtlarken Komando eğitimi döneminde gerçekleşen bir anısını da izleyicilerle paylaştı..

Emekli Sat Komandosu ve eğitmen Önder Akgün, hayatınızı kolaylaştıracak yorumlarıyla Fanatik Instagram hesabının canlı yayın konuğu oldu. Fanatik Tv editörü Nihat Uzel'in sorularını yanıtlayan Önder Akgün, SAT komando eğitiminde gerçekleşen "Cehennem Haftası Diyetini" de izleyicilere açıkladı.

Haberin Devamı

Akgün, "Cehennem Haftası SAT kursunda, özellikle 3 aylık bir kara safhasından sonra hepimizin delikanlılıktan adamlığa geçtiği bir dönem aslında. Zor bir süreç. Günlerce aç ve uykusuz kaldığımız bir süreç. Özel bir diyeti yok, özel bir beslenmesi de yok cehennem haftasının. Bütün zorlukların üzerine açlık da var. Yani aç kalıyorsunuz, uykusuz kalıyorsunuz. Genelde uzun koşu öncesi hocaların hazırladığı bir mönü var. Biz tabi bakmadan yeriz." sözlerini kaydetti.

İlgili Haberler

YORUM YAZ