MENÜ

Elde kaldılar...

Fatih Terim, Avusturya kampının ardından Mustafa Sarp, Mehmet Batdal, Musa Çağıran, Serkan Kurtuluş ve Pino'yu gözden çıkardı. Ancak bu oyunculardan hiçbiriyle henüz yollar ayrılamadı

Elde kaldılar...

Sarı-Kırmızılılar’ın 2-12 Temmuz tarihlerindeki Avusturya kampının ardından, hangi oyuncularla yolların ayrılacağı merakla beklenmeye başlamıştı. Bu sorunun cevabı, 18 Temmuz Almanya kampının kadrosu açıklandığında ortaya çıkmıştı. Mustafa Sarp, Mehmet Batdal, Okan Derici, Musa Çağıran, Serkan Kurtuluş ve Juan Pablo Pino, kadroya alınmadı. Bu oyunculardan Okan Derici’nin önümüzdeki sezon A2 takımının kadrosunda yer alacağı öğrenildi. Mustafa Sarp, Mehmet Batdal ve Juan Pablo Pino, bonservisiyle birlikte satılacak.

Haberin Devamı

Mustafa’yla Süper Lig’den birçok takım ilgilenmesine rağmen bir gelişme yaşanmadı. Mehmet Batdal’a ise Süper Lig ekiplerinin yanı sıra Bank Asya 1. Lig takımlarından Göztepe talip oldu. Ama bu oyuncunun transferinde de bir ilerleme kaydedilmedi. Pino’yu ise Orduspor, Mersin İY ve Samsunspor istiyordu. Ancak Kolombiyalı futbolcu, kariyerine Avrupa’da devam etmek istediğini yönetime iletti. Sarı-Kırmızılılar, Musa Çağıran ve Serkan Kurtuluş için ise kiralama formülünü ön planda tutuyor.

YORUM YAZ