MENÜ

El Clasico var, yayın yok!

Kral Kupası yarı final ilk karşılaşmasında bugün İspanya’nın iki devi Barcelona ve Real Madrid kozlarını paylaşacak. Türkiye’de yayını olmayacak El Clasico öncesi Barça’nın yıldızı Messi’nin de oynayıp oynamayacağı belli değil...

El Clasico var, yayın yok!

İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında ‘El Clasico’ heyecanı yaşanacak. Piyasa değerleri yaklaşık 2.2 milyar Euro’yu (13 milyar TL) bulan iki takımın karşı karşıya geleceği ‘El Clasico’nun Türkiye’de bir yayıncısı bulunmuyor. Böylesine büyük bir kapışmayı takip edemeyecek futbolseverler ise elbette büyük hayal kırıklığı yaşamış durumda. Barça’nın ev sahipliğinde Nou Camp’taki nefes kesecek kapışma öncesi en merak edilen konuların başında Katalan ekibinin süperstarı Lionel Messi geliyor.

Haberin Devamı

Son idmana katıldı

Geçtiğimiz hafta 2 gol attığı Valencia mücadelesini adalesindeki sakatlığa rağmen tamamlayan Messi’nin durumu belirsizliğini koruyor. 31 yaşındaki futbolcunun oynayıp oynamayacağı ise henüz netleşmedi. Ligde sezonun ilk devresindeki maçta da oynamayan ve dünkü son idmana katıldığı öğrenilen Arjantinli süperstarın durumu hakkında kulüpten de bir açıklama yapılmadı.

YORUM YAZ