MENÜ

Bard Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Bard İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Bard mobilitysi yüksek ve özellikleri bakımından ilginç bir destek şampiyonudur. Herkesin bildiği bir Japon efsanesi hatta animesi olan Prenses Monoke'den esinlenildiği bir gerçektir. League of Legends evrenine sonradan dahil olan Bard şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini haberimizde bulabilirsiniz. League of Legends'a dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Bard Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Bard İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Bard mobilitysi yüksek ve özellikleri bakımından ilginç bir destek şampiyonudur. Herkesin bildiği bir Japon efsanesi hatta animesi olan Prenses Monoke'den esinlenildiği bir gerçektir. League of Legends evrenine sonradan dahil olan Bard şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini inceleyelim.

Haberin Devamı

Kozmik Koruyucu Bard

Yıldızların ötesinden gelen şampiyon, bir sükunet temsilcisidir. Seyyah Bard, kargaşanın umursanmamasına direnen ve bu dengeyi sağlamak amacıyla mücadele veren bir şampiyondur. Pek çok Rüneterra'lı onun sıra dışı tabiatını sorgulamış, adına farklı farklı türküler dillendirse de herkes, Bard'ın güçlerinden oldukça memnundur.

Muazzam bir büyü gücüne sahip olan şampiyon. Micin denen yardımsever ruhlardan bir efsun ile çevrili olan Bard'ın, yaptığı tüm işleri kendi tuhaf üslubuyla olsa bile her zaman çoğunluğun iyiliğine hizmet etmektedir.

Kozmik Koruyucu Bard Oynanış Biçimi

Gezginin Çağrısı, Bard şampiyonunun pasif skilidir. Şampiyonun kendine çektiği küçük ruhlar normal saldırılara yardım eder. Tını toplandıkça bu micinler yeni güçler kazanır. Micinler büyü hasarı verir. En fazla 4 saniye de bir micin belirli ve hedefi yavaşlatır. 25 tını toplandıktan sonra micinler koloni halinde hasar vurmaya başlar.

Haberin Devamı

Tını: Şampiyonun toplaması gereken tınılar rastgele ortaya çıkar. Bunlar toplandığında ise deneyim ve mana kazandırır. Çatışma dışındayken etkili hareket hızı yükleri verir. Tını ortaya çıktıktan sonra 10 dakika kadar görünür ve kaybolur.

Kozmik Bağ, klavyeden Q ile aktif olur. Şampiyon bu skill ile gönderdiği enerji oku, bir veya iki rakibe saldırının isabet ettiği ilk hedef %50 yavaşlar. Enerji oku bir başka rakibe ya da duvara isabet ettiğinde ise tüm rakipler sersemler.

Koruyucunun Mabedi, klavyeden W ile aktif olan yetenek şampiyon ortaya çıkardığı can mabedi belirdiği anda can değeri iyileştirmesi sunar. Fakat 10 saniye boyunca güç topladıktan sonra bu etki en fazla 230 değerine çıkar. Mabet ayrıca 1,5 saniye içerisinde azalarak biten %50 hareket hızı artışı verir.

Sihirli Yolculuk, klavyeden E ile aktif olan skill, şampiyon yakındaki duvar ya da arazi üzerinden geçişe imkan veren bir geçit açar. Hem takım arkadaşları hem de rakipler, bu geçidi kullanabilir. Takım arkadaşları geçitte daha hızlı yolculuk eder.

Son olarak Kader Birliği, klavyeden R ile aktif edilen skillde ise şampiyon hedef konuma kavisli bir şekilde inen büyü enerjisi yollar. Hedef alandaki bütün şampiyonlar ve diğer birimler 2,5 saniyeliğine duraklar.

Haberin Devamı

Kozmik Koruyucu Bard S11 Rün Dizilimi

Bard şampiyonunun S11 yeni sezondaki rün dizilimi rehberi;

Azim

Muhafız

Tahrip

Kemik Zırh

Metanet

Hâkimiyet

Zombi Totem

Mükemmel Avcı ayrıca;

+ 10 Değişken Kuvvet

+ 10 Değişken Kuvvet

+ 5 Zırh

Kozmik Koruyucu Bard S11 Yetenek Skilleri

Bard şampiyonunun yetenek skilleri dağılımı ise;

Kozmik Bağ: 1- 4- 5- 7- 9

Koruyucunun Mabedi: 2- 8- 10- 12- 13

Sihirli Yolculuk: 3- 14- 15- 17- 18

Kader Birliği: 6- 11- 16

Kozmik Koruyucu Bard S11 Counter Pickler

Bard şampiyonunun zayıf olduğu şampiyonlar ise;

Blitzcrank

Morgana

Thresh

Teemo

Sivir

Kozmik Koruyucu Bard Full Build S11 Eşya Dizilimi

Not: Bard rakibe göre item dizilimi yapılabildiğiniz bir şampiyondur.

Sıçra: Şampiyon fare imlecinin yönlendirildiği alana doğru, kısa mesafe kat etmesini sağlar.

Tutuştur: Rakibi tutuşturarak 5 saniye boyunca 80 ile 505 gerçek hasar verir. Rakip şampiyonun açığa çıkmasını sağlar.

Haberin Devamı

Hevesli Totemtaşı

Akan Su Asası

Shurelya'nın Savaş Şarkısı

Ölü Adamın Zırhı

Gezgin Çizmesi

Kefaret

Kozmik Koruyucu Bard Kostümleri

Bard şampiyonunun tüm kostümleri;

Klasik Kostüm

Ağaç Ata Kostümü

Kartopu Savaşı Kostümü

Ozan Kostümü

YORUM YAZ