MENÜ

Dünya onları konuşuyor!

Süper Lig lideri dünyaya nam saldı... Avrupa basınının ardından UEFA da, Bursaspor'u manşete taşıdı. Yapılan haberde, “Yeşil Timsahlar, Türkiye'de fırtınalar estiriyor” yorumu yapıldı.

Dünya onları konuşuyor!

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın önünde liderliğini sürdüren Bursaspor, UEFA’nın da dikkatini çekti. Avrupa basınında sürekli yer alan Yeşil-Beyazlılar için bu kez de UEFA övgü dolu sözlerle bahsetti. Resmi internet sitesinde yayınlanan haberde, “Yeşil Timsahlar. Türkiye Süper Ligi’nde fırtınalar estiriyor” ifadesini kullanan UEFA, “İstanbul takımlarının dışında Anadolu’dan Sivasspor’un geçtiğimiz sezonlarda ulaşamadığı şampiyonluk hedefine Bursaspor yaklaştı” yorumu yapıldı. Bursaspor’un bu sezon üstün bir performans sergilediğinin altı çizilen haberde şu ifadelere yer verildi:



‘Sağlam’ övgüler!
“Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın kadrosu tarihi bir başarıya imza atıyor. Bursaspor; tekstil ve otomotiv endüstrisiyle Türk ekonomisinin temelini oluşturan ve Türkiye’nin 4. büyük şehrinin takımı. Geçen sezon ligi en yakın rakibinin 3 puan gerisinde bitirerek UEFA Avrupa Ligi’ne katılma şansını son anda kaçırdı. Bu sezon Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye karşı önemli galibiyetler kazandı.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ