MENÜ

'Dişe diş bir maç oldu'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçının ardından, iki takımın da kazanmak için dişe diş mücadele sergilediğini söyledi.

'Dişe diş bir maç oldu'

Aykut Kocaman, "Bence iki takımı da tebrik etmek lazım. İki takım da kazanmak için oynadı. Bir futbol sever olarak konuşursak, iki takımda A'dan Z'ye kazanmak için her şeyi yapmaya çalıştı. İki takım da dişe diş mücadele etti" dedi.

Maçı değerlendiren Aykut Kocaman, "Oyun anlayışı olarak beklediğimiz takım çıktı. Son maçlarda daha savunma gücü yüksek hareketli oyuncuları kullandılar. Böyle takım karşısında yapacağımız merkezden kaçıp kenarlara yönelmekti. Söylemeden yapamayacağım, Simao mükemmel bir gol attı. Golden sonra kontrolü elimize aldık pozisyonlar da yakaladık. İkinci yarıda skorun artmasını önlemek ve oyunun kontrolünü elimize almak istedik ama ikinci yarıda çok iyi yaptığımızı söyleyemem. Biraz daha toparlandığımız anda Alex'in golü geldi. Sonra tekrar Beşiktaş öne geçti. Maç her iki tarafa gidip gelmeye başladı. Skora denge getirdikten sonra kazanacak pozisyonları da bulduk. Böylesine istekli bir takım karşısında 1 puan avantaj olarak değerlendirebiliriz. Her maçı kazanmak isteyen bir takım için 2 puanı kayıp olarak görebiliriz" diye konuştu.

Caner'in oyundan alınması ile ilgili ise Aykut Kocaman "Oyuncu iyi oynayabilir ama antrenörün beklentileri var. Ona göre değişiklik. Caner son derece başarılı işler yaptı ama Stoch'tan da beklentilerim vardı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ