MENÜ

Dikkat kaygan zemin!

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda mücadele eden Barcelona ve Inter, bu akşam deplasmanda oynayacakları maçlar öncesi büyük sıkıntı yaşıyor.

Dikkat kaygan zemin!

Rubin Kazan maçı için Rusya deplasmanına gidecek Barcelona ve Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e konuk olacak Inter, olumsuz hava şartları yüzünden bir hayli endişeli. Alınan bilgilere göre Ukrayna ve Rusya'da sahalar buzla kaplı ve yetkililer yoğun bir şekilde buzları temizlemeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Kendi sahalarında rakipleriyle yaptıkları ilk maçlarda istedikleri oyunu sahaya yansıtamayan Barça ve Inter, bu akşam oynanacak maçlardan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor ancak hava şartları tam da rakiplerinin istediği gibi. Barcelona'yı evinde Gökdeniz'in golüyle 2-1 yıkan Rubin Kazan ve Inter'le Giuseppe Meazza'da 2-2 berabere kalan Dinamo Kiev ise soğuk havayı kendi lehlerine çevirerek bu maçlardan puan ya da puanlar koparmayı hedefliyor.

Bakalım, sıfırın altında seyreden hava koşullarında oynanacak bu mücadelelerden, dünya devleri Barcelona ve Inter mi yoksa kendi saha, seyirci ve ikliminde oynayacak olan ev sahipleri, Rubin Kazan ve Dinamo Kiev mi gülerek ayrılacak?

İŞTE İLK MAÇLAR

BARCELONA1-2 RUBIN KAZAN

Haberin Devamı

INTER 2-2 DINAMO KIEV

YORUM YAZ