Arama

Popüler aramalar

Milli kanocu Rio'ya hazırlanıyor

Kano'da olimpiyata katılma hakkı kazanan ilk Türk sporcu Lasma Liepa, 2016 Rio'ya Antalya'da hazırlanıyor.

Milli kanocu  Rio'ya hazırlanıyor

Letonya asıllı kanocu Liepa, İtalya’da düzenlenen 2015 Dünya Kano Şampiyonası’ndaki performansıyla, 2016 Yaz Olimpiyatları’nda mücadele etme hakkı kazandı.

Kanoda olimpiyat hakkı kazanan ilk Türk unvanının sahibi Liepa, Gençlik Merkezi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Küçükgüngör, Kano Antrenörü Ahmet Çınar ile Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu ziyaret etti.

Milli sporcu daha sonra Köyceğiz’de milli takım kampına katıldı. Rio 2016 Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan Lasma Liepa’yı çalışmalarını Antalya’daki gençlik merkezinde yapacak. Hacıcaferoğlu, milli sporcu kanoda Türkiye’yi ilk defa olimpiyatta temsil edeceği için mutlu olduklarını söyledi.

Haberin Devamı