MENÜ

"Paniğe gerek yok"

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, takımda paniğe kapılacak bir durumun olmadığını söyledi.

"Paniğe gerek yok"

İpek, yaptığı açıklamada, Denizli’de 1-0 yenildikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının özellikle ilk yarısında takımın iyi futbol oynadığını, özgüven eksikliği nedeniyle oyuncuların maçın sonunu getiremediğini belirtti.

2005-2006 sezonunun 15. haftasında takımın başına geldiğinde Denizlispor’un daha kötü durumda olduğunu hatırlatan İpek, şunları kaydetti:

"Takımın gidişatı açısından paniğe kapılmaya gerek yok. Eğer panik havasına girersek çok olumsuz atmosfer oluşuyor. Buna gerek yok. Futbolcuların ve taraftarların üzerindeki bu olumsuz havanın ortadan kalkması için mücadele veriyoruz. Şanssız bir şekilde yeniliyoruz. Denizlispor ligden düşmeyecek. Takımımız Süper Ligin en iyi ekiplerinden birisidir. Daha iyi yerlere gelecektir. Tüm camia ve Denizli halkı birlik içerisinde olursa, yaşadığımız olumsuzlukları daha kısa zamanda atlatabiliriz. Zaman birlik zamanıdır. Denizlispor’u seven herkesi, takımın etrafında kenetlenmeye çağırıyorum."

Pazar günü deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacaklarını ifade eden İpek, bu maça kadar futbolcuların motivasyonlarını üst seviyeye çıkarmak ve özgüvenlerini oluşturmak için çeşitli etkinlikler yapacaklarını söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ