MENÜ

Demba Ba için İngilizler devrede

Senegalli'nin transferi için Beşiktaş'la 14 milyon Euro'ya el sıkışan Shanghai Shenhua'nın, başarılı futbolcuyu ikna etme konusunda sıkıntı yaşaması sonrası devreye West Bromwich Albion girdi. İngiliz ekibinin, Ba için 12 milyon Euro ödemeye hazır olduğu ortaya çıktı.

Demba Ba için İngilizler devrede

Kara Kartal’da geçen sezon 44 maçta 27 gol ve 7 asistlik performans sergileyerek tüm dünyanın dikkatini çeken Demba Ba’ya, Çin Ligi ekibi Shanghai Shenhua talip olmuştu.

Senegalli yıldız için Beşiktaş’a ilk olarak 10 milyon Euro öneren, ardından yapılan pazarlıklarla fiyatı 14 milyon Euro’ya yükselterek Siyah-Beyazlı idarecileri ikna eden Çin ekibinin, Demba Ba’yla yaptığı görüşmeler konusunda henüz bir sonuç alamaması sonrasında devreye İngiliz ekibi West Bromwich Albion girdi. Ada temsilcisinin deneyimli teknik adamı Tony Pulis’in isteği üzerine harekete geçen Bromwich’in; Demba Ba için 8,5 milyon Pound (12 milyon Euro) ödemeye hazır olduğunu Beşiktaş’a ilettiği; başarılı futbolcunun da İngiltere’ye dönme konusunda istekli olduğu bildirildi.

Yönetim, açık kapı bıraktı

Senegalli futbolcu için ilk etapta Shanghai Shenhua’yla el sıkışan Siyah-Beyazlılar, futbolcunun İngiltere konusunda ısrarcı olmasını göz önünde bulundurarak West Bromwich Albion’a da açık kapı bıraktı. Yönetimin, Ada temsilcisinin önerisini gündeme almayı kabul ettiği ancak 14 milyon Euro’luk bedelin altında bir rakamı kabul etmeyeceğini ilettiği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ