MENÜ

Dayanıklılıkları arttı!

Laktat testinden geçen futbolcuların değerleri geçen sezona göre çok üstün çıktı. Gökhan, Caner ve Semih, değerleri en yüksek çıkan isimler olurken, Baroni kendi değerinin en üst seviyesine ulaştı.

Dayanıklılıkları arttı!

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde sürdüren Fenerbahçe’de kampa sonradan dahil olan Selçuk, Emenike, Sezer, Dia, Güiza, Gökhan Gönül ve Semih de dün laktat testinden geçerken, Emre ve Mehmet Topuz dayanıklılık antrenmanı yaptı. Çarpıcı olan, laktak değerlerinin, geçen seneye göre çok üstün çıkmasıydı. Takım içinde laktat değerleri en yüksek çıkan oyuncular Gökhan Gönül, Caner ve Semih olurken, Cristian Baroni’nin, önceki değerleri gözönüne alındığında, kendi değerlerinin en üst seviyesine ulaştığı belirlendi. Kaptan Alex’in de geçen sezon dikkate alındığında daha iyi durumda olduğu belirtildi. Futbolcularının değerlerinin
bir önceki seneye göre artmasının, teknik direktör Aykut Kocaman’ı son derece mutlu ettiği, antrenman programını bu doğrultuda düzenleyeceği belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ