MENÜ

Çukur 41. bölüm fragmanı - (Çukur 41. bölüm ilk sahne)

Çukur dizisinin fenomenleri diziyi müthiş bir heyecanla takip ediyor. Son bölümün ardından "Çukur 41. bölüm fragmanı yayında mı?", "Çukur izle", "Çukur yeni bölüm" gibi aramalar zirveye ulaştı. Haberimizin detayında özetle son yaşananları aktardık. Çukur dizisi 41. bölüm detayı da önümüzdeki günlerde yer vereceğimiz içeriklerden olacak..

Çukur 41. bölüm fragmanı - (Çukur 41. bölüm ilk sahne)

Çukur dizisinde nefes nefese anlar yaşanıyor. Her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen Çukur’da bu hafta ilginç gelişmeler yaşandı. Çekilen silahlar gerilimi yükseltirken, karşı karşıya gelen Yamaç ve Mahsun’un ilginç diyalogu dikkat çekiyor. Selim, annesi Sultan’a yardıma koşarken, yerde yatan Salih’e uzanan elin kim olduğu merakla bekleniyor. Büyük bir mücadelenin yaşanacağı bölümde Karaca, Sena’dan yardım isteyecek. Babasının çevresinden ayrılmayan Selim’in İdris ile karşılaşması ise ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatacak. Çukur 41. yeni bölüm fragmanı ilk sahne henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlandığı takdirde haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

ÇUKUR YENİ SEZON KONUSU

Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir saldırıyla güç kaybeden ve dağılan Koçovalılar’ın ne durumda olduğu büyük bir merakla beklenirken, Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, Çukur’da yeni bir dönem başlatacak.

Sezon finalinde kim olduklarını görmediğimiz ve taş üstünde taş bırakmayan Karakuzular Çetesi ile Koçovalılar’ın yüzleşmesi heyecanla beklenecek. Bu savaşta en büyük Koçovalı olan Cumali’nin yer alıp almayacağı da belli olurken, Çukur’dan, ailesinden ve Sena’dan tamamen uzağa düşen Yamaç’ın nasıl toparlanacağı ve Çukur’u tekrar ele geçirmek için savaşıp savaşmayacağı cevap bulacak. Saadet’ini ve tüm umudunu yitiren Vartolu’nun hamleleri de merak uyandıracak. Yeni sezonda Çukur’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Haberin Devamı

ÇUKUR DİZİSİ KONUSU

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

ÇUKUR 41. BÖLÜM ÖNCESİ SÜRPRİZ İSİM!

Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.

Haberin Devamı

Show TV'nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur 40. yeni bölümüyle Pazartesi akşamı ekrana geldi. Çukur dizisinde İdris Koçovalı'nın gizemli eski sevgilisi olan Meliha karakterini kimin oynayacağı uzun süredir merak konusu olmuştu. Çukur dizisinin ilk bölümünde İdris'in ilk defa söz ettiği Meliha karakterinin sırrı çözülüyor. Çukur'da Meliha'yı kaldığı huzur evinde Selim ve Aliço bulmuştu. Selim uzun süredir Meliha'yı ziyaret ediyordu. Dizinin Pazartesi yayınlanan son bölümünde ise Meliha'yı kimin oynadığı sonunda belli oldu.

ÇUKUR 40. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Selim ve İdris arasındaki duygu yüklü yüzleşmesinde İdris'in, “Sen bizi yaşıyor sanıyorsun değil mi? Biz sadece nefes alıp, veriyoruz. Ne istiyorsun benden!” sözleri dikkat çekiyor. Babasını bir gölge gibi izleyen Selim'in “Beni neden istemedin baba?” sorusu karşısında gözyaşlarına hakim olamayan İdris'in ne tepki vereceği merakla bekleniyor. Çeto'nun yerini öğrenmek isteyen Mahsun'un Ersoy'a hesap sorduğu, Yamaç'ın planını Cumali'ye anlattığı heyecan dolu tanıtımda Vartolu'nun, “Karına sahip çıkamadın, çocuğuna sahip çıkamadın!” sözleri ekrana geliyor. Çekilen silahlar gerilimi yükseltirken, karşı karşıya gelen Yamaç ve Mahsun'un ilginç diyalogu dikkat çekiyor. Selim, annesi Sultan'a yardıma koşarken, yerde yatan Salih'e uzanan elin kim olduğu merak edildi.

Haberin Devamı

AVRUPA YAKASI'YLA HAFIZALARA KAZINMIŞTI!

Ünlü oyuncu Şenay Gürler, Meliha karakteriyle Çukur dizisine katıldı. Şenay Gürler'in canlandırdığı Meliha karakteri, Çukur'daki bir çok sırrın ortaya çıkmasını sağlayacak ve ilerleyen bölümlere damga vuracak. Şenay Gürler, Gülse Birsel'in Avrupa Yakası dizisindeki Fatoş rolüyle tanınmıştı.

YORUM YAZ