MENÜ

"Çifte standart var"

Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Suat Önen kendilerine çifte standart uygulandığını savundu.

"Çifte standart var"

Önen, kulüp binasında düzenlediği basın toplantasında Bursaspor maçından çıkan olayların ardından yaşanan gelişmeleri değerlendirirken, "Adalet her yerde eşit dağıtılırsa aidiyet duyguları güçlenir. Maalesef kulübümüze çifte standart uygulanıyor" dedi.

Merkez Hakem Komitesi ve hakemlerin Bursa maçında 3 yanlış kararla farklı yenilmelerine sebep olduğunu iddia eden Önen, "Tepkilerimizi en doğru ve en etkili şekilde vermeliyiz. İçeride de boş durulmuyor. İki maçta puan kaybettik, yönetimle ilgili yıkım faaliyetleri başladı. Diyarbakırspor bu kentin takımıdır. Bütün dinamiklerin destek vermesi gerekir. Yönetim olarak bir yere götürebiliriz, ondan sonra tek başına bir şey yapamayız. Bu saldırılara karşı dik durmak gerekiyor. Merkez Hakem Kurulu'nun atamalarına ve kararlarına dikkat çekmek istiyoruz. Gerekli tedbirlerimizi alacağız ve hızla sorunların üzerine giderek el birliği ile bunları aşacağız. Teknik heyet ve futbolcuların dikkati çekilecek. Yeni bir muhasebe birimi oluşturduk. Çünkü, 2007'den beri defterimiz yok. Bunu tüm ilgili yerlere bildirdik, ama bir sonuç alamadık. Defter olmamasına rağmen bu işlemlerin nasıl yapıldığını bilmiyoruz" diye konuştu.

3 YÖNETİCİNİN İSTİFASI KABUL EDİLDİ

Güven tazeleme amacıyla kulüp yöntemine verilen istifa dilekçelerini değerlendirildiğini söyleyen Suat Önen, "15 kişiyle başladığımız bu yolda maalesef eksik devam ediyoruz. Yönetim kurulumuzdaki 3 kişinin işlerinin yoğunluğu nedeniyle verdikleri istifa dilekçelerini kabul ettik. Artık bundan sonra bu zorlu mücadele yolunda 12 kişi devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ