MENÜ

Kante'den ilginç hoca istatistiği

Bu sezon sakatlığından dolayı uzun süre formasından uzak kalan N'Golo Kante ay başında yeşil sahalara geri döndü. Bu sezon sadece dört tanesi lig biri Şampiyonlar Ligi olmak üzere beş kere forma giyen Fransız futbolcu başarılması zor bir istatistiği istemeden de olsa başardı.

Kante'den ilginç hoca istatistiği

Yaptığı müdahaleler ve maçlarda gösterdiği yüksek performansla dikkatleri üstüne çeken Kante bu sezon sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemedi.

Haberin Devamı

SEZONUN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNDA YER ALAMADI

Ağustos ayında uyluk sakatlığı geçiren Kante, Mart ayına kadar sahalardan uzak kaldı. Yaklaşık 209 gün sakatlıkla boğuşan Kante bu süre zarfı içinde de Chelsea'de 34 maç kaçırdı. Aynı zamanda 2022 Dünya Kupası'nda da Fransa Milli Takımı'nda yerini alamadı.

CHELSEA'YE HOCA DAYANMADI

Kante'nin sakatlık süreleri içinde birçok kez hoca değişikliğine giden Chelsea tam dört kez hoca değiştirdi. Sezona Thomas Tuchel yönetiminde başlayan mavililer daha sonra Graham Potter'ı göreve getirdi. Potter ile de sezonu tamamlayamayan Chelsea yeni hoca gelene kadar bir maçlığına Bruno Saltor'u göreve getirdi. Son olarak da eski futbolcusu ve menajeri olan Frank Lampard'ı bir kez daha göreve getiren Londra ekibi İngiliz menajer ile sezon sonuna kadar anlaşıldığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

JESUS'UN SES KAYDINI YAYINLADILAR

KANTE'YE FARKLI HOCALAR

Chelsea formasıyla çıktığı son dört maça farklı hocalarla çıkan Kante oldukça tuhaf bir olaya şahit oldu. Ağustos'ta oynanan 2-2 biten Tottenham maçına Thomas Tuchel ile sahaya çıkan Kante sakatlığının ardından Nisan ayının başında oynanan ve Aston Villa'nın 2-0 galip geldiği maça Graham Potter yönetiminde çıktı.

Ardından Chelsea ile Liverpool'un 0-0 berabere kaldığı maça da Bruno Saltor ile çıkan Fransız yıldız son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'in 2-0 galip geldiği maça Frank Lampard yönetiminde çıktı.

YORUM YAZ