MENÜ

Bayern Münih'ten Sadio Mane kararı

Bayern Münih'in deplasmanda Manchester City'e 3-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Sadio Mane'nin Leroy Sane'yi yumrukladığı iddia edilmişti. Alman devi Senegalli yıldız ile ilgili kararını açıkladı.

Bayern Münih'ten Sadio Mane kararı

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Bayern Münih, deplasmanda karşılaştığı Manchester City'ye 3-0 mağlup oldu. 27. dakikada Rodri, 70. dakikada Bernardo Silva ve 76. dakikada Erling Haaland'ın attığı goller, ev sahibi Manchester City'yi 3-0'lık galibiyete taşımıştı.

Haberin Devamı

JESUS'UN SES KAYDINI YAYINLADILAR

SAHA İÇERİSİNDE GERGİNLİK

Bayern Münih, karşılaşmada 3-0 geri düştükten sonra saha içerisinde yaşanan bir olay dikkatleri çekti. Bayern'in yıldızları, bir pozisyon sonrası büyük gerginlik yaşadı.

83. dakikada bir pozisyonda Sadio Mane ile anlaşmazlık yaşayan Leroy Sane, arkadaşına yüksek sesle bağırarak bir tepki gösterdi. Bu tepki, Mane'nin pek de hoşuna gitmedi.

Bayern Münihten Sadio Mane kararı

YUMRUK ATTI!

Bild'in haberine göre Leroy Sane'nin yaklaşımından rahatsız olan Sadio Mane, maçın ardından soyunma odasında takım arkadaşının üzerine yürüdü. Bununla kalmayan Mane, Sane'nin dudağına bir yumruk attı.

ZOR SAKİNLEŞTİRDİLER

Soyunma odasında Mane'nin yumruğu sonrası iki oyuncu arasındaki gerginlik daha da şiddetlenirken takım arkadaşlarının zorlukla araya girdikleri belirtilmişti.

Haberin Devamı

Bayern Münihten Sadio Mane kararı

BAYERN'DEN MANE KARARI

Alman BILD'de yer alan habere göre, Bayern Münih'te Senegalli yıldız Sadio Mane kadro dışı bırakıldı. Yıldız oyuncu bugün yapılan antrenmanda takımla birlkte yer almıştı.

Daily Mail'in ididasına göre ise, 31 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi feshedilebilir.

Bayern Münih resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada yıldız oyuncunun Bundesliga'da bu hafta oynanacak olan Hoffenheim maçında kadroda olmayacağını ve ayrıca para cezası alacağı bilgilerine yer verildi.

Manuel Neuer'in Salzburg Karşısında Yaptığı İnanılmaz Kurtarışlar

YORUM YAZ