MENÜ

Chelsea'ye korku filmi gibi senaryo

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Chelsea kabus görmeye devam ediyor. Bu sezon yaptıkları herhangi bir hamleden bir türlü olumlu geri dönüş alamayan mavililer aksine daha da kötü duruma düştüler. Ligin son maçlarına doğru zor fisktüre girecek Chelsea'yi korkutucu zamanlar bekliyor olabilir.

Chelsea'ye korku filmi gibi senaryo

Sezona Thomas Tuchel yönetimiyle başlayan Chelsea kötü sonuçların ardından Alman teknik adam ile yolları ayırdı. Daha sonra İngiliz menajer Graham Potter'ı göreve getiren Chelsea üst üste gelen kötü skorların ardından da yedi ayın sonunda yolları ayırmıştı.

Haberin Devamı

BİR SEZONDA DÖRDÜNCÜ MENAJER

Graham Potter'ın ardında da geçici olarak Bruno Saltor göreve getiren Londra ekibi bir maçın ardından göreve eski futbolcuları ve menajeri sezon sonuna kadar göreve getirdi.

KAZANMAYI UNUTTU

Lampard'ın takımın başına geçmesinden bu yana çıktığı 5 maçı da kaybeden Chelsea son derece kötü performanslar sergiledi, Premier Lig'de de son galibiyetini 11 Mart'ta Leicester City'e karşı 3-1'lik skorla aldı. Ligdeki son altı maçın dördünü kaybeden mavililer iki kez de beraber kaldı.

Chelseaye korku filmi gibi senaryo

 

KÜME DÜŞME TEHLİKESİ YAŞAYABİLİRLER

Şu an 39 puanla 11. sırada bulunan Chelsea küme düşme hattının 10 puan üzerinde. Ligde son altı maçı kalan Chelsea'yi oldukça güçlü takımlar bekliyor. İlk olarak bu sezonun flaş takımı Arsenal deplasmanına gidecek Chelsea daha sonra sırasıyla, Bournemouth ile deplasmanda, evinde Nottingham Forest daha sonra üst üste Manchester City ve Manchester United deplasmanlarına gidecek. Son olarak da evinde başka bir güçlü takım Newcastle ile karşılacak.

Haberin Devamı

Chelsea'nin kötü formu ve zorlu fikstür karşısında ligi nerede tamamlayacağı yüksek merak konusu.

Egemen Çidar

MESSİ VE RONALDO'YU GERİDE BIRAKTI

YORUM YAZ