MENÜ

Fatih Karagümrük'ün yıldızı Fabio Borini'den itiraf: Görüşme oldu

Andrea Pirlo'nun göreve gelmesinin ardından Süper Lig'de dikkat çeken bir performans ortaya koyan Fatih Karagümrük'ün en önemli ismiyse şüphesiz Fabio Borini... Yıldız oyuncu İtalyan basınına verdiği röportajda çarpıcı bir itirafta bulundu. İşte detaylar...

Fatih Karagümrük'ün yıldızı Fabio Borini'den itiraf: Görüşme oldu

Süper Lig'e Fatih Karagümrük formasıyla adeta damgasını vuran Fabio Borini İtalyan basınına özel bir röportaj verdi. Süper Lig'de İstanbul'da oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finaline kadar birçok konuya değinen Borini, transfer sorusunu da yanıtladı.

Haberin Devamı

İşte Borini'nin röportajından öne çıkanlar...

'PIRLO BANA HEMEN GÜVENDİ'

Gianluca Di Marzio'ya konuşan Borini Pirlo hakkında, “Hem Andrea Pirlo hem de tüm teknik ekibi bana hemen güvendi. Ve bir forvet oyuncusu daha iyi bir performans gösterebilmek için her zaman teknik direktörüne bakar. Dediğim gibi, beni daha az defansif bir forvet yaptığı için hemen rahatladım." açıklamasını yaptı.

Fatih Karagümrükün yıldızı Fabio Boriniden itiraf: Görüşme oldu

ZANIOLO YORUMU

Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo'nun Türkiye'ye alışma süreci hakkında tecrübeli futbolcu, "Nicolo Zaniolo alışıyor, ligin ortasında bunu yapmak kolay değil. Türkiye'de biz İtalyanların taktiğe olan dikkatimize, işteki sürekliliğimize hayran kalıyorlar. Bu onların büyük ilgiyle takip ettikleri bir yön." dedi.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DA OYNANACAK OLAN ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ

İstanbul'da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finaline de değinen Borini, "İtalyanlar için kesinlikle tezahürat yapacaklar. Şimdiden çok fazla beklenti var. ligde de oynadığımız stadyumun dışında hazırlıklar sürüyor. Taraftarlar için harika bir atmosfer olacak. Maalesef Milan bu stadı iyi biliyor. Büyük bir dürüstlükle söylemeliyim ki ne geçen yıl Milan'ın şampiyonluğunu ne de bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkmalarını beklemiyordum" şeklinde konuştu.

Fatih Karagümrükün yıldızı Fabio Boriniden itiraf: Görüşme oldu

'ŞAMPİYONLUK İÇİN EN AZ 5 TAKIM VAR'

Süper Lig'in rekabetine değinen İtalyan isim, "Türkiye'de çok yüksek bir fiziksel mücadele var, belki teknikten biraz ödün veriliyor ama bu, maçları her sonuca açık hale getiriyor. Kazanmak asla kolay değil. Her yıl kazanmak için savaşan en az beş takım var: Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir ve Montella geldiğinden beri Adana Demirspor." değerlendirmesinde bulundu.

TRANSFER SORUSUNA CEVAP

Ocak ayında kendisine gelen transfer teklifleri hakkında ise Borini, "Doğru zaman değildi, diyelim. Ama gelecek yaz için hiçbir şeyi göz ardı etmiyorum. Bazı teklifler çoktan geldi. Geçen sefer olduğu gibi sözleşmenin sonunda çok uzun süre bekleme hatasına kesinlikle düşmek istemiyorum." dedi.

Fatih Karagümrükün yıldızı Fabio Boriniden itiraf: Görüşme oldu

ÖN GÖRÜŞME OLMUŞTU

Geçirdiği başarılı sezonun ardından İtalya Milli Takımı'na seçilip seçilmeyeceğine yönelik soruya ise Borini, "Böyle bir düşüncem olmadığını inkar edemem. Sezon başında, eylül-ekim ayları arasında bir ön görüşme oldu ama gerçekleşmedi. Ancak gelecek için her zaman şans vardır. Böyle gol atmaya devam edersem Mancini'den o çağrı gerçekten gelebilir." sözleri ile cevap verdi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ