MENÜ

Chelsea'de transfer çalışmaları: Galatasaray'ın genç ismini önerdi

Galatasaray'ın genç yıldızı Avrupa basınının gündeminden düşmüyor. Son olarak sezon başı yaptığı transferlere rağmen beklenen performansın epey gerisinde kalan Chelsea ile ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Chelsea'de transfer çalışmaları: Galatasaray'ın genç ismini önerdi

Devre arası transfer dönemi yaklaşırken takımlar da görüşmelere bir yandan başladı. Özellikle ligin ilk yarısında beklenen performansı veremeyen takımlar kesenin ağzını açmış bir şekilde bekliyor.

Haberin Devamı

Premier Lig'den her gün yeni bir transfer iddiası gündeme gelirken, ABDli iş adamı Todd Boehly'nin sahibi olduğu Chelsea'ni sezon öncesi olduğu gibi yine büyük bir transfer harcaması yapması bekleniyor.

İNGİLİZLER DUYURDU

İngiliz basını bir yandan transfer iddialarını duyururken bir yandan 'Süper bilgisayar'a yapılabilecek transferleri sordu.

Süper bilgisayar, Premier Lig'de oynadığı 17 maçta topladığı 22 puanla 10. sırada yer alan Chelsea'ye üç isim önerdi. Bu isimlerden biri de Galatasaray forması giyen Sacha Boey oldu.

Chelseade transfer çalışmaları: Galatasarayın genç ismini önerdi

OLD TRAFFORD'DA SAĞ KANADI DOMİNE ETTİ

Süper bilgisayarın transferde Sacha Boey'i önermesinin ardından The Sun, Galatasaray'ın Fransız yıldızını inceledi ve genç oyuncudan övgü dolu sözlerle bahsedildi.

Haberin Devamı

"Süper bilgisayar, Malo Gusto'dan daha iyi bir bek önerdi. Kylie Walker'a yüzde 88 benzeyen Sacha Boey adında ikinci bir Fransız. 23 yaşındaki oyuncu Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde göz doldurdu ve Premier Lig'de iyi iş çıkarabilecek bir potansiyele sahip.

Boey etkili savunma yapabilen, pas verebilen ve atakları desteklemek için ileri çıkabilen bir bek oyuncusu ve aynı zamanda içeri kat edip stoperlere destek olma yeteneğine de sahip.

Malo Gusto'dan daha iyi bir oyuncu ve içeri kat edip merkez defans oyuncularını destekleyebiliyor. Boey hızlı ve güçlü ama aynı zamanda iyi bir oyun zekası ve öngörüsü var. Ve tüm bunlar tahmini bir maliyetle gerçekleşiyor.

Reece James'in sakatlığı ve sağ bekin taktiksel açıdan giderek daha önemli bir pozisyon haline gelmesiyle, Boey gibi bir sağ bek ile imzalanması Chelsea kadrosuna ileriye dönük olarak derinlik ve kalite kazandıracaktır.

Chelseade transfer çalışmaları: Galatasarayın genç ismini önerdi

Boey sezon başında Old Traffor'da oynanan Manchester United - Galatasaray maçında sağ kanada domine etmişti."

DEV BONSERVİS

Süper bilgisayar ayrıca, Maviler'in Sacha Boey'i transfer etmek için 25 milyon Euro'dan fazla bir rakamı ödemesi gerektiğini de belirtti.

ÖNERİLEN DİĞER İKİ İSİM

Süper bilgisayar'ın Chelsea'ye önerdiği diğer iki isimse, Benfica'da forma giyen orta alan oyuncusu Joao Neves ile Brighton'ın genç golcüsü Evan Ferguson oldu.

Haberin Devamı

Chelseade transfer çalışmaları: Galatasarayın genç ismini önerdi

YORUM YAZ