MENÜ

Cedi Osman: Turnuvaya galibiyetle başlamak çok önemliydi

FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri'ndeki ilk maçında Uruguay'ı 95-86 mağlup eden Milli Takımımızın en skorer ismi Cedi Osman, takım olarak vazgeçmeyerek elemelere galibiyetle başlamanın çok önemli olduğunu belirtti.

Cedi Osman: Turnuvaya galibiyetle başlamak çok önemliydi

FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri'nin Kanada ayağındaki ilk maçında Milli Takımımız, Uruguay'ı 95-86 mağlup etmeyi başardı. Uruguay karşısında 27 sayı, 9 ribaunt, 4 asist ile yıldızlaşan milli oyuncumuz Cedi Osman, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Takım olarak geri düştüklerinde dahi vazgeçmeyip galibiyetle başlamalarının önemine değinen Cedi Osman, "Bizim için zor bir maçtı. Uruguay’ın hakkını vermek lazım. Özellikle Jayson Granger harika oynadı. Turnuvalarda ilk maçları oynamak her zaman zordur. İlk çeyrekte maça çok iyi başladık ve harika bir basketbol oynadık. Fakat daha sonra doğru şeyleri yapmayı bıraktık. Bizim için en önemli şey son çeyrekte 8 sayı geriye düştüğümüzde bile vazgeçmememizdi. Takım olarak cevap verebilmek ve turnuvaya galibiyetle başlamak çok önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz. Yarın bizi zor bir maç bekliyor. Çekya ile oynayacağız, onları tanıyoruz. Zor bir maç olacak. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ