MENÜ

CANLI | PSG - Başakşehir (Maç ertelendi)

Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda altıncı ve son maçında Fransa’nın Paris Saint-Germain takımına konuk oluyor. 4. hakemin Pierre Webo'ya ırkçılık yaptığı iddiası ortalığı karıştırdı. Başakşehir sahadan çekildi. Maç ertelendi...

CANLI | PSG - Başakşehir (Maç ertelendi)

Paris Saint-Germain - Medipol Başakşehir maçının dördüncü hakemi Constantin Sebastian Coltescu'nun, Okan Buruk'un Yardımcı Antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı ifade kullanması nedeniyle iki takım da sahadan çekildi.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi altıncı maçında Fransa'da oynanan Paris Saint-Germain - Medipol Başakşehir karşılaşmasına ırkçılık damga vurdu. Müsabakanın 14. dakikasında turuncu-lacivertlilerin Teknik Direktörü Okan Buruk'un yardımcısı Pierro Webo yedek kulübesinde kırmızı kart gördü. Ancak bu karttan sonra saha karıştı. Turuncu-lacivertli teknik heyet ve oyuncular, maçın dördüncü hakemi Constantin Sebastian Coltescu'nun, Webo'ya ırkçı söylemlerde bulunduğunu belirterek mücadelenin orta hakemi Ovidiu Hategan ve UEFA delegesiyle uzun süre görüştü. Daha sonra hem PSG hem de Medipol Başakşehir soyunma odasına gitti.

PEKİ NE OLDU?

Rumen hakem grubundan 4. hakem, orta hakemine, Okan Buruk'u değil, Webo'yu atmasını söyledi ancak Webo'nun ismini bilmediği için Kamerunlu yardımcı antrenörü, 'Şu siyahi oyuncu (negro) diye gösterdi. Webo ise bu sözleri duyduktan sonra çılgına döndü ve maç durdu.

Haberin Devamı

MİSLİ.COM'DAN CANLI BAHİS OYNAMAK İÇİN TIKLA...

MÜCADELEYİ CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN...

PSG - Başakşehir 11'ler...

PSG: Navas, Kimpembe, Marquinhos, Danilo, Florenzi, Bakker, Veratti, Paredes, Rafinha, Neymar, Mbappe

Başakşehir: Mert, Rafael, Hasan Ali, Ponck, Mehmet Topal, Berkay, Mahmut, İrfan Can, Deniz, Gulbrandsen, Crivelli

YORUM YAZ