MENÜ

Call of Duty: Black Ops 4 spreyler ve ifadelerle geliyor!

Call of Duty: Black Ops 4‘ün çok oyunculu modunda spreyler ve maç içi ifadeler yer alıyor. Yeni nesil Battle Royale oyunlarından ilham alan Treyarch, oyuna seçenek çarkından seçebileceğiniz spreyler ve ifadeler getirdi.

Call of Duty: Black Ops 4 spreyler ve ifadelerle geliyor!

Maç esnasında ifadeler etkinleştirildiğinde kamera birinci şahıs açısından üçüncü şahısa geçerek karakterinizin hareketlerini görmenizi sağlayacak. Şimdiye kadar görülen ifadeler; durdurulamaz (unstoppable), bravo, iyi iş (good job) ve yumruk çarpmasını (fist-bump) içeriyor. Spreyler veya etiketler, diğer çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunlarında olduğu gibi çalışıyor.

Haberin Devamı

Call of Duty: Black Ops 4 ifadeleri hakkında şimdiden endişeler oluşmaya başladı. Oyuncular çok oyunculu modda gelen düşmanları görmek için ifadelerin köşelerde kullanılabileceğini düşünüyor.

Blackout Battle Royale moduna yeni karakterler

Call of Duty: Black Ops 4’ün gelişiyle, Treyarch oyunla ilgili bir takım soruları yanıtladı ve bazı yeni özellikleri ortaya koydu. Geliştirici Blackout battle royale modunun solo’lar ve duo’lar için 88 oyunculu ve dört kişilik takımlar için 100 oyunculu olacağını doğruladı.

Call of Duty: Black Ops 4 spreyler ve ifadelerle geliyor

Ayrıca oyuna gelecek bazı yeni karakterler de ortaya çıktı. Zombies oyuncularının tanıyacağı Shadow Man, Blackout Pass‘a özel dört karakterden bir tanesi. Mason, Reznov ve Woods da oynanabilir diğer karakterler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Call of Duty: Black Ops 4 yarın PlayStation 4, Xbox One, PC platformlarına çıkacak. Oyunun fiziksel versiyonlarına 50GB’lık devasa bir ilk gün güncellemesi yayınlanacak. (psoyun.com)

YORUM YAZ