MENÜ

Bursaspor'da Batalla geri dönüyor

Bursaspor'un efsanesi geri döndü... Kulübüyle ve kendisiyle her konuda anlaşılan Batalla, bugün Özlüce Tesisleri'nde resmi sözleşme imzalayacak. Yeşil-Beyazlılar'ın yeniden sahada görmek için sabırsızlandığı Arjantinli maestro, taraftarlara Timsah Arena hediyesi olacak.

Bursaspor'da Batalla geri dönüyor

Yeşil-Beyazlı taraftarların hayali gerçekleşti, Bursaspor’da 2. Batalla dönemi bugün itibariyle resmen başlıyor. Dönemin hocası Daum ve Başkan Erkan Körüstan ile yaşadığı kriz sonrası 19 Şubat 2014’te Çin’in Beijing Guoan takımına giden Arjantinli yıldız yeniden Timsah oluyor.

Batalla’nın bonservisi için kulübüyle 1.5 milyon Euro’ya anlaşıldı. Yazışmalar bile tamamlandı. 31 yaşındaki ‘Süper Bücür’ bugün İstanbul’dan helikopterle Bursa’ya getirilecek. Özlüce Tesisleri’nde taraftarların da katılacağı törenle mukaveleyi imzalayacak.

Sıra Belluschi de

2009-2010 sezonunda kazanılan müthiş şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Batalla, sonraki yıllarda da attığı goller ve yaptığı asistlerle kulüp tarihine kazınmıştı. Josue’den 10 numaralı formayı alması beklenen Batalla’nın yanı sıra Belluschi’nin de hafta içinde Bursa’da olması bekleniyor. Gittikten sonra boşluğu doldurulamayan Belluschi’yle el sıkışıldı. Sadece kulübü Cruz Azul ile bonservis konusunda ufak pürüzler kaldı.

‘2 kupa borcum var’

Kulüp dergisine konuşan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, “Diğer Anadolu takımlarına baktığım zaman en potansiyelli ve şansı yüksek olanı Bursaspor. Şampiyonluk yaşandı ve beklentiler yüksek. Bunun için buradayım. Belki yeni bir şampiyonluk veya Avrupa’da ciddi başarı... Neden olmasın” dedi. Geçtiğimiz sezon Galatasaray’ı çalıştırırken Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı Bursaspor’dan aldığını hatırlatan Hamza hoca, “Türkiye Kupası’nda şans Galatasaray’dan yanaydı. Bursa o gün daha etkiliydi. Bursaspor’a geçen sezondan iki kupa borcum var, onları ödemeye geldim. Doğru işler yaparsam burada kahraman olabilirim” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ