MENÜ

Bursa'dan sağduyu çağrısı

Bursaspor Kulübü Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi ve Federasyon Temsilcisi İrfan Koç, Bursaspor'un yeni sezon hedefleri ve beklentileri ile ilgili açıklamalar yaptı.

Bursa'dan sağduyu çağrısı

Bursaspor yönetim kurulu üyesi İrfan Koç, Doğan Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Futbol açısından zor bir sürecin geçtiğini, bu süreçte herkesin sağduyulu olması gerektiğini vurgulayan İrfan Koç, "Futbol sektöründe sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz. İnsanlar futboldan soğudu. Gerek kulüpler, gerek seyirciler, gerekse şehirler sağduyulu olması gerekiyor. Bu herkesin ortak paydası. Spor aynı zamanda dostluk ve kardeşliği simgeliyor. Biz kulüp ve şehir olarak örnek olmak istiyoruz. Seyircilerimize de sesleniyoruz. Önümüzdeki süreçte Bursaspor'un başarıları için fair-playi yeniden almalarını istiyoruz" dedi.

"İYİ TRANSFERLER YAPTIK"
Yeni sezon için takıma yapılan takviyeleri değerlendiren İrfan Koç, "İyi transferler yaptığımızı düşünüyoruz. Hepsi kendi ülkelerindeki milli takım futbolcuları. Doğru ve yerinde transfer olduklarını sahada göstereceklerdir" şeklinde konuştu. Haftasonu oynanacak Kayserispor maçına da değinen Koç, "İlk maçta kendi seyircimizle, kendi sahamızda oynayacak olmamız avantaj. İyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

"İNCE BİR ÇİZGİ VAR"
Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda uygulanacak play-off sistemi ile ilgili düşüncelerini de aktaran İrfan Koç şunları söyledi:

"İnce bir çizgi var. Çok iyi oynuyorsunuz, farklı puanlarla şampiyon olmanız gerekiyor ama dördüncü sıradaki biri ile sil baştan karşılaşma oynuyorsunuz. Bu karşılaşmada da şans faktörü devreye giriyor. Demek ki artık sadece puanlar değil, şans faktörü de olacak. Federasyonun aldığı bir karar. Bu yıl denecek."

KAYSERİSPOR MAÇINDA DÜDÜK AYDINUS'TA
Spor Toto Süper Lig'in 1'inci hafta karşılaşmalarında görev alacak hakemler açıklandı. Bursaspor'un 11 Eylül'de oynanacağı Kayserispor maçını Fırat Aydınus yönetecek. Fırat Aydunus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. 4. Hakem ise Volkan Bayarslan.

Emre KOŞAK/BURSA,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ