MENÜ

Burhan Felek'te ilk servis

Voleybol camiası, mabedine kavuşuyor...

Burhan Felek'te ilk servis

Voleybolun mabedi Burhan Felek yeni görüntüsüyle bugün kapılarını açacak. Tam 8 aylık çalışma sonunda dev bir tesise dönüşen salon ilk olarak Bayanlar Süper Kupa maçına ev sahipliği yapacak.

1972’den bu yana voleybola hizmet eden Burhan Felek Spor Salonu bugün saat 15.30’da başlayacak muhteşem bir açılış töreniyle voleybolseverlerle buluşacak. Açılış törenin programında Shaman Tiyatrosu’nun dansları, ses-ışık gösterileri, Voleybolun Altın Kızları’nın maçı ve çeşitli aktiviteler yer alıyor.

Fenerbahçe-Vakıfbank

Uluslararası standartlara dönüştürlmek amacıyla temeli 6 Mart 2010’da
atılan ve 8 aylık bir çalışma dönemi sonunda yeni görüntüsüne kavuşan Burhan Felek Spor Salonu ayrıca bugün ilk maçına da ev sahipliği yapacak. Aroma Ligi’nin son şampiyonu Fenerbahçe Acıbadem ile Teledünya Türkiye Kupası finalisti Vakıfbank G.Sigorta T. Telekom takımları Süper Kupa için saat 18.30’da karşı karşıya gelecek. Kadrolarında dünya yıldızlarını barındıran iki devin mücadelesi NTVSpor’dan naklen yayınlanacak.



Seyirci kapasitesi 7 bine çıktı

6 Mart 2010’da yeniden temeli atılan voleybol mabedi Burhan Felek Spor Salonu müthiş bir dönüşüm yaşadı. Eski halinden eser kalmayan salonda artık yok yok... Uluslararası standartlara kavuşan salonda 183 yataklı oteli bile mevcut... Daha önce 800 kişi kapasitesine sahip salon yeni ölçüleriyle tam 7 bin seyirciye çatısı altına toplayabilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ