MENÜ

Bundesliga'da şov başlıyor

Heyecanın üst seviyelerde yaşanacağı Almanya Bundesliga bugün Bayern Münih-Hoffenheim maçıyla başlayacak. Yeni sezonda Bundesliga’da tam 14 Türk futbolcu ve 1 Türk teknik adam boy gösterecek.

Bundesliga'da şov başlıyor

Almanya Bundesliga’da 2018-2019 sezonu bugün saat 21.30’da son 6 yılın şampiyonu Bayern Münih ile Hoffenheim arasında oynanacak karşılaşmayla başlayacak. Bundesliga’nın ilk haftasında yarın 6, pazar günü de 2 maç oynanacak. Kadrosunu büyük ölçüde koruyan Bayern Münih, yeni teknik direktörü Niko Kovac ile 29. şampiyonluğunu elde etmek için mücadele verecek. Diğer 17 takım ise Münih hegomanyasına son vermeye çalışacak. Heyecanın üst seviyelerde yaşanacağı Bundesliga’da 14 Türk futbolcu boy gösterecek.

Haberin Devamı

Korkut’un hedefi

Avrupa Geçen sezon 20. haftaya kadar ligin alt sıralarında yer alan ancak Türk teknik direktör Tayfun Korkut’un gelmesiyle ligi 7. sırada tamamlayan Stuttgart, başarılı performansını sürdürme peşinde. Kırmızı-Beyazlılar, Tayfun Korkut yönetiminde, Avrupa kupalarına katılım hakkı sağlayacak sıraları zorlamayı amaçlıyor.

YORUM YAZ