MENÜ

Bülent Uygun'dan Sumudica'ya 'Mourinho bile burada yapamaz' göndermesi

Çaykur Rizespor’un yeni hocası Bülent Uygun’un, Hatayspor zaferi öncesi futbolcularına, “Size çok şey söylediler. İyi olmadığınızı düşündüler. Ama siz yüreğinizle her şeyi yaparsınız” mesajıyla güven verdi. Takımı düşme potasına kadar indiren Marius Sumudica ise, “Mourinho bile burada bir şey yapamaz” demişti.

Bülent Uygun'dan Sumudica'ya 'Mourinho bile burada yapamaz' göndermesi

Çaykur Rizespor’da yaşanan kötü gidişatın ardından teknik direktör Marius Sumudica’nın yerine Bülent Uygun getirildi. Uygun takımın başında çıktığı ilk maçta 8 hafta sonra Hatayspor karşısında 3 puanla tanıştı. Görevde kaldığı sürede futbolcularına ağır eleştirilen yönelten Rumen çalıştırıcı Sumudica ise, takımın kalitesiz ve yetersiz olduğu açıklamalarında bulunmuş, “Bu takıma Mourinho gelse bir şey yapamaz” demişti.

Haberin Devamı

‘Kazanmak için savaşın’

Teknik direktör Bülent Uygun’un Atakaş Hatayspor maçı öncesinde soyunma odasında futbolcularına yönelik yaptığı konuşmanın görüntüleri kamuoyu ile paylaşıldı. Uygun konuşmasında, “İyi olduğunuza inandığım için buradayım. Sizde iyi olduğunuzu göstereceksiniz buna emininim. Evet rakibimiz saygı duyulacak bir takım. Herkes de beğeniyor ve saygı duyuyor. Ama bugün yenerek siz daha fazla saygıyı hak edeceksiniz. Size çok şey söylediler. İyi olmadığınızı düşündüler. Ama siz yüreğinizle her şeyi yapabilecek güçtesiniz. Oynayın keyif alın. Mücadele edin. Kazanmak için savaşın ve kazanarak buraya gelin. Söz mü?” ifadelerine yer verdi.

Uygun’un bu konuşmaları teknik direktör Marius Sumudica’nın futbolcular için ’yetersiz’ oldukları yönündeki açıklamalarına cevap olarak yorumlandı.

YORUM YAZ