MENÜ

Bülent Korkmaz: Geriye kaçmadık

Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Alanyaspor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Korkmaz, ' Buradan galibiyetle dönmek çok önemliydi ama ilk yarıyı kabul etmiyorum, ilk yarıdan hiç memnun değildim çünkü böyle bir oyun beklemiyordum' dedi.

Bülent Korkmaz: Geriye kaçmadık

Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Alanyaspor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Bülent Korkmaz'ın açıklamaları şöyle;

Buradan galibiyetle dönmek çok önemliydi ama ilk yarıyı kabul etmiyorum, ilk yarıdan hiç memnun değildim çünkü böyle bir oyun beklemiyordum. İkinci yarı biraz daha iyi oynayınca pozisyonlara girdik. 1-0'dan sonra da oyunu tutmuş sayılabiliriz. Fenerbahçe'nin kesin kazanması lazımdı kendi adına, yükleneceklerini biliyorduk. Ondan sonra da geriye kaçmadık. Golün son dakikada gelmesi önemliydi. Bir oyuncu grubu var, çok çalışıyorlar. Mütevazı bir kulübüz. Oyuncular da ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Çok mücadele ediyoruz, çok çabalıyoruz. Oyuncular da bunu antrenmanda gösteriyorlar. Oyunculuk daha kolay, kendinizden sorumlusunuz. Teknik direktörken herkesle ilgilenmek zorundasınız ama bundan keyif alıyorum, severek yaptığım bir iş. Stres ve heyecan bizi besliyor. Önemli olan kötü anlarda ayakta kalabilmek, cesaretli olabilmek. Biz de bunu yapıyoruz.

Haberin Devamı

Bülent Korkmaz basın toplantısında ise şu ifadelere yer verdi:

Oyuncularını kutlayarak sözlerine başlayan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise “İlk yarı bizim oyunumuz değildi. İyi oynamadık, her topu Fenerbahçe’ye verdik. İstediğimiz gibi değildi. Arkada iyi durduk ama ilk yarıdaki oyundan hiç memnun değildim. İkinci yarı biraz daha topa sahip olunca girdiğimiz ilk pozisyon gol oldu. Aslında onu koruyabilirdik ama pozisyon hatasından gol yedik. Mağlupken geri kaçmadık, golün son dakikada gelmesi bizim için avantaj oldu. Şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe’yi burada yenmek zordu, biz de bunu becerdik. Hayırlı olsun” dedi.

"SONUÇ ALMAK ÖNEMLİYDİ"

Bülent Korkmaz, Galatasaray ve Trabzonspor ile olan mücadeleyi oynayamadıklarını ifade ederek, “O oyunu 90 dakika oynadık Fenerbahçe’ye karşı 45 dakika oynadık. Futbolda böyle şeyler oluyor. Ama sonunda her şeye baktığınız zaman herkes neticeye bakıyor. Sonuç almak önemliydi. İlk yarı ile ikinci yarı oynanan oyun arasında çok fark var. Kayserispor maçında ilk 20 dakika istediğimiz oyunu oynamadık sonra başladık. İyi oyunu 90 dakikaya uzatmak çok zor. Rakiplerin oyunun belli bölümlerinde topa hakim olması normal. Ama mecburiyetten Fatih’i oyuna aldık. Biz O’nu 6 numara olarak kullanıyorduk. Eksikler gittiğinde oyun olarak daha iyi olacağını düşünüyorum. Kazanmak için oynar kaybedersiniz, berabere biter. Kimle oynarsanız oynayın kazanmak için oynarsınız” diye konuştu.

Haberin Devamı

“AVRUPA HEDEFİMİZ YOK”

Avrupa hedeflerinin olup olmadığı sorulan Bülent Korkmaz, “Çok mütevazı bir kulübüz ve yönetim kurulumuz var. Oyun oynamaya çalışıyoruz. Avrupa hedefimiz yok. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ