MENÜ

Bucaspor'da Erkan'a af istemi

Ligde zor günler geçiren Sarı-Lacivertliler, cuma günü oynayacağı Karşıyaka derbisi öncesi Erkan Taşkıran'ın affedilmesi gündeme geldi. Antalyaspor maçı sonrası süresiz kadro dışı bırakılan futbolcu için teknik direktör Mustfa Bahadır'ın yönetime rapor verdiği öğrenildi.

Bucaspor'da Erkan'a af istemi

PTT 1. Lig'de bitime 8 maç kala 24 puanla 16. sırada bulunan Bucaspor'da gündem Erkan Taşkıran... Antalyaspor yenilgisinin ardından yönetimin süresiz kadro dışı bıraktığı 29 yaşındaki orta sahanın Karşıyaka ile oynanacak derbi öncesi affedilmesi bekleniyor. Zorlu 90 dakikada Erkan'dan faydalanmak isteyen teknik direktör Mustafa Bahadır’ın Başkan Çetin Kayış’la görüştüğü bildirildi. Bahadır’ın Başkan Kayış’a, "Erkan’ı Karşıyaka maçında oynatmayı düşünüyorum. Tecrübesiyle zor dönemde bize fayda sağlar. Hatalarından ders almıştır, takıma dönsün" dediği öğrenildi.

Başkan Kayış'tan ret

Sezon başından bu yana beklentileri karşılamadığı gerekçesiyle kadro dışı kalan tecrübeli futbolcunun dönüşüne sıcak bakmayan Başkan Kayış’ın ise, "Bu noktadan sonra Erkan bize fayda sağlamaz. Onu hep uyardık. Dönüşü zor" karşılığını verdiği belirtildi. Erkan ise alınacak her karara saygılı olduğunu dile getirdi. Bu sezon Sarı-Lacivertli formayı 18 maçta terleten 29 yaşındaki Erkan'ın golü bulunmuyor. Erkan, Bucaspor’da 2008-09’da 2. Lig’de, 2009-10’da da PTT 1. Lig’de şampiyonluk yaşamıştı.

Bahadır 2, Karşıyaka 0

Bucaspor, teknik direktör Mustafa Bahadır yönetiminde geçen sezon Karşıyaka ile oynadığı 2 maçtan da galibiyetle ayrıldı. 18’inci haftada Buca Arena’da rakibini Recep Niyaz’ın golüyle 1-0 mağlup eden Sarı-Lacivertli ekip, 37’nci haftada Atatürk Stadı’ndaki randevuyu Emre, Okan ve Taylan’ın golleriyle 3-2 kazandı. Bu sezonun ilk yarısında Sait Karafırtınalar yönetiminde Karşıyaka’ya rakip olan Bucaspor, sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Karşıyaka’ya karşı 2’de 2 yapan Bahadır, bu kez de kazanacaklarını iddia etti.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ