MENÜ

Nereden Nereye! Yasin Öztekin'in yeni takımı belli oldu

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor 1928, son olarak Göztepe forması giyen 36 yaşındaki kanat oyuncusu Yasin Öztekin'i kadrosuna dahil etti.

Nereden Nereye! Yasin Öztekin'in yeni takımı belli oldu

Daha önce futbolculuk kariyerinde Galatasaray, Trabzonspor, Sivasspor, Gençlerbirliği ve Samsunspor gibi takımlarda forma giyen kanat oyuncusu Yasin Öztekin, yeni takımına imza attı.

Haberin Devamı

36 yaşındaki oyuncu en son forma giydiği Göztepe’de 27 maça çıkmış, 9 gol ve 2 asistlik katkı vermişti.

Futbol altyapısını Borussia Dortmund kulübünde alan oyuncu, 2010-2011 sezonunda ülkemize transfer olmuştu.

20 MİLYON EURO'LUK DETAY

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor 1928, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler son olarak Göztepe forması giyen 36 yaşındaki kanat oyuncusu Yasin Öztekin’i kadrosuna kattığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulüp Başkanımız Cihan Aktaş’ın katılımıyla bugün gerçekleşen imza töreninde; 1987 doğumlu forvet oyuncusu Yasin Öztekin ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Kadromuza katılan oyuncumuza kulübümüze hoş geldin diyor, camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Nereden Nereye Yasin Öztekinin yeni takımı belli oldu

Geçen sezon Göztepe'de forma giyen 35 yaşındaki kanat oyuncusu 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Cihan Aktaş'ın da katıldığı imza töreninde konuşan Yasin çok önemli bir camiaya geldiğini söyledi. Kariyerinde Galatasaray'la Süper Lig şampiyonlukları yaşayıp, Türkiye Kupası'nı havaya kaldıran Yasin, Almanya'da Borussia Dortmund formasını da terletti. 

Deneyimli oyuncu ülkemizde ise Galatasaray ve Göztepe'nin yanı sıra Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor, Sivasspor ve Samsunspor'da oynadı. Yasin geçen sezon Göztepe'de 1'inci Lig'de kaptanlık pazubandını takarken, sarı-kırmızılı ekipte 27 maçta 9 kez fileleri sarstı.

Bucaspor 1928, iç transferde ise orta saha oyuncusu İrfan Akgün'le yolların ayrıldığını açıkladı. Teknik direktörlük arayışlarını sürdüren İzmir ekibi Yalçın Koşukavak'la sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Bucaspor 1928, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını da yaptı.

YORUM YAZ