Galatasaray'a sürpriz orta saha! 20 milyon Euro'luk detay...

Galatasaray'da Zaha transferi sonrası gözler orta sahaya yapılacak takviyeye çevrildi. Kulüp çevrelerinde bomba bir transfer olacağı söylentisi dolaşırken Sarı-Kırmızılı takımın sürpriz bir isimle ilgilendiği ortaya çıktı.

Galatasaray'a sürpriz orta saha! 20 milyon Euro'luk detay...

Angelino, Halil Dervişoğlu, Bakambu, Icardi ve son olarak Zaha transferlerini noktalayan Galatasaray orta sahaya takviye yapmaya hazırlanıyor. Sergio Oliveira'nın oynadığı bölgeye transfer yapmak isteyen Sarı-Kırmızılı takım bir çok adayla görüşürken gündeme bu kez sürpriz bir isim geldi...

Haberin Devamı

GALATASARAY LİTVANYA'YA GİTTİ

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Zalgiris ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'ın maç kadrosu belli oldu. Yeni transferler Bakambu ve Zaha ile sakatlığı bulunan Torreira kadroya dahil edilmedi.

Galatasaraya sürpriz orta saha 20 milyon Euroluk detay...

GALATASARAY'IN ZALGIRIS KADROSU

Muslera, Dubois, Angelino, Midtsjö, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Yunus Akgün, Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Nelsson, Oliveira, Yusuf Demir, Batuhan Şen, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakçı, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Morutan, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Berk Balaban...

METİN ÖZTÜRK'TEN ICARDI AÇIKLAMASI!

"İnşallah Avrupa’da da ön eleme ve play-off maçlarını da geçerek ait olduğumuz yerde ülkemizi temsil edeceğiz... Gerek Erden Timur gerek de Okan Buruk, takım için en iyisini yapıyor... Mauro Icardi konusu çok farklı. Zaten el sıkışılmış, anlaşılmış bir oyuncu. Ama eşinin sağlık konusu tabiki daha önemli bir konu. İnsan sağlığının üstünde daha önemli bir konu bence yok. Konuyu farkılı yöne çekmemek lazım..."

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN ZALGIRIS KADROSU BELLİ OLDU!

ICARDI NE ZAMAN GELECEK?

Geçen sezon muhteşem bir performansa imza atan Mauro Icardi'nin geleceği tarih büyük merak konusuydu. Icardi'ye yakın kaynaklar sözleşme imzalanmasının ardından oyuncunun geleceği tarihle de ilgili net konuştu. Avukat Elio Pino Icardi'nin bu hafta sonuna kadar İstanbul'a geleceğini belirtti.

Galatasaray yönetimi Icardi'nin ikinci gelişi için de tarihi bir hazırlık yapıyor. Havalimanına özel uçakla gelecek olan Arjantinli ve ailesini binlerce Galatasaray taraftarı karşılayacak. Oyuncunun geleceği konusundaki en net tarih ise 30 Temmuz Pazar olarak planlanıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim tatil gününde Icardi ve taraftarı bir kez daha buluşturmayı düşünüyor.

SÜRPRİZ ORTA SAHA!

Galatasaray, Zenit forması giyen Brezilyalı orta saha Wendel'in şartlarını sordu. 25 yaşındaki oyuncu 2 gün önce Türkiye'den aktarmalı olarak gittiği Rusya'dan ayrılmak istiyor. Wendel, Zenit'ten senelik 4.5 milyon Euro kazanıyor.

KİRALIK İSTENİYOR!

Zenit Brezilyalı orta saha için 20 milyon Euro bonservis talep ediyor. Ancak Galatasaray oyuncuyu kiralık satınalma opsiyonuyla kadroya katma peşinde.

Haberin Devamı

2018 yılında Fluminense'den 7.5 milyon Euro karşılığında Sportig'e transfer olan Wendel, 2020 yılında 20 milyon Euro karşılığında Zenit'e transfer olmuştu. Brezilyalı oyuncunun piyasa değeri 24 milyon Euro...

Geçen sezon Rusya Premier Lig'de 33 maça çıkan Wendel 9 gol 3 asistlik performans sergilemişti. Sambacı orta saha Brezilya U23 Milli Takımı'nda 13 kez forma giyerek 1 gol atma başarısı gösterdi.

Yakup Çınar

Galatasaraya sürpriz orta saha 20 milyon Euroluk detay...

YORUM YAZ