MENÜ

Bu takım hocaya yakışmadı!

Daha önce sportif görüntüsüyle kulübede yer alan teknik direktör Aykut Kocaman, dün ilk kez takım elbise giydi. Ancak genç hocaya yeni stili uğurlu gelmedi; Fenerbahçe kupaya, yenilgiyle 'merhaba' dedi.

Bu takım hocaya yakışmadı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Başkent’te yeni imajıyla kulübedeydi. Daha önce yaptığı, “Ben spor adamıyım, spor adamları da daha çok spora ait kıyafetlerle maça çıkar. Bu nedenle eşofman giyiyorum” açıklaması doğrultusunda, sezon başından bu yana karşılaşmalarda eşofmanla yer alan genç hoca, dün takım elbise giydi. Ancak yeni giyim tarzı pek de uğurlu gelmedi. Fenerbahçe, Türkiye Kupası’ndaki ilk randevusunda Ankaragücü’ne 4-2’lik skorla yenilirken, Aykut Kocaman maç sonrasında sonucu değerlendirdi.

Haberin Devamı

İlk yarıda iyi oynadıklarını ve fazlasıyla mücadele ettiklerini belirten Kocaman, “Ancak ikinci yarıda sahada bambaşka bir takım vardı. Ankaragücü bulduğu golle cesaretlendi ve öne geçti. Ardından biz de tehlikeli pozisyonlar yarattık, ancak bunları sonuçlandıramadık” dedi.

‘Çıkarılacak dersler var’
Her şeye rağmen grup maçlarının telafisi olduğunu belirten Kocaman, “Bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olmalıyız ve hepsini kazanmalıyız. Ankaragücü maçından çıkaracağımız dersler var. Kısa sürede toparlanmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ