MENÜ

Bu stada yazık oluyor

Tam 65 milyon TL harcanarak yapıldı. Işıklandırması, ısıtma sistemi ile son derece modern bir stat. 33 bin koltuk kapasitesi var ama Fenerbahçe maçında bile bomboş kalıyor.

Bu stada yazık oluyor

Kayserispor tam 65 bin TL harcayarak son derece modern bir stat yaptırdı ama bunun karşılığını bir türlü alamıyor. Futbol takımı da oldukça iddialı olmasına rağmen, şehir halkı bir türlü karşılaşmalara ilgi göstermiyor. 33 bin koltuk kapasiteli olan Kadir Has Stadı, dün Fenerbahçe gibi yıldızlar topluluğunu ağırlamasına rağmen tribünlerde sadece 8 bin biletli futbolsever vardı. Taraftarlar bilet fiyatlarının yüksek olmasını bahane ederken, stat, biletler uygun fiyata satılırken dahi dolmuyordu. Dün de Kayserispor yönetimi 30 ile 200 TL arasında değişen fiyatlarla biletleri satışa sundu.

Öte yandan stat müdürü Erdem Kemaloğlu, stattaki çalışmaların halen devam ettiğini belirterek, “Her geldiğinizde statta farklılıklar göreceksiniz. Daha şova yönelik ve fonksiyonel hale getirmek için belediyemizin gayretleri var. Bir aylık bir çalışma neticesinde 6 bin let ışık döşendi. İnsanları daha fazla maça çekebilmek için ciddi bir çaba içindeyiz” dedi. Dün ısıtma sistemi de devreye girdi. Doğalgazlı sistem, stattaki ısıyı 6 derece yükseltti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ