MENÜ

Brezilyalı yıldız sınır dışı edildi!

Queens Park Rangers kulübünün 26 yaşındaki Brezilyalı orta oyuncusu Sandro bir senedir İngiltere İçişleri Bakanlığı'ndan müsaade alınmadan oynadığı için İngiltere'den sınır dışı edildi.

Brezilyalı yıldız sınır dışı edildi!

Haftada 50 bin Pound kazanan oyuncu tekrar müracaatta bulunup oturma ve çalışma müsadesi alamazsa mukavelesi yenilenmeyecek.

Bu konuda Queens Park Rangers kulübünden yapılan açıklamada ''Sandro Brezilya'ya tatile gitti. Bu konuda içişleri bakanlığı Sandro'nun Premier Lig kriterlerine uygun bir oyuncu olduğunu belirtti. Şu anda içişleri bakanlığıyla konuyu görüşüyoruz. Geçen Eylül ayında Tottenhamdan transfer edilen futbolcunun oynadığı 17 maçta oturma ve çalışma izninin yenilenmediği ortaya çıktı'' denildi.

İçişleri bakanlığı ''Futbolcuların oturma ve çalışma izinlerinin kulüpler tarafından yenilenmesi gerekiyor.Yaptığımız araştırmada QPR kulübünün bu izni almadığını farkettik.Yeni lisansı çıkararmak için QPR kulübünün müracaaat etmesini bekliyoruz.Yeni başvuruya kadar sponsorluk anlaşmalarını yasakladık'' açıklamasında bulundu.

Rangers kulübü 8 aydır lisansı yenilenmeden oynayan Sandro'nun oturma ve çalışma izni için içişleri bakanlığına başvurdu. Premier Lig kurallarına göre bir başka kulüp Sandro adına izin almak için müracaatta bulunamıyor.

Ayrıca QPR kulübü Finansal Fair Play kurallarını ihlal ettiği için federasyon tarafından 58 Milyon Pound ceza almıştı

Edip Adanır

Haberin Devamı
YORUM YAZ