MENÜ

Brendan Rodgers'tan Manchester United iddialarına cevap

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'nin teknik direktörü Brendan Rodgers, Manchester United'ın başına geçeceğine yönelik iddialara cevap verdi. Rodgers, Leicester City'de mutlu olduğunu ve takımdan ayrılmayacağını açıkladı.

Brendan Rodgers'tan Manchester United iddialarına cevap

Leicester City'nin teknik direktörü Brendan Rodgers, Manchester United'da geleceği tartışılan Ole Gunnar Solskjaer'in yerine Kırmızı Şeytanların başına geçeceğine yönelik iddialar hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Sky Sports'ta yer alan habere göre Rodgers, kendisine Manchester United sorularının sorulmasını 'saygısızlık' olarak niteleyerek, "Ole Gunnar Solskjaer varken bu soruyu sormanız gerçekten saygısızlık." sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Leicester'da mutlu olduğunu belirten Rodgers, "Leicester'ın teknik direktörü olmaktan mutlu ve gururluyum. Bu kulübe ve oyunculara tamamen bağlıyım. Etraftaki diğer çıkan iddialar kontrol edemediğimiz bir şey, bu söylentileri görmek sinir bozucu. Ben Leicester City teknik direktörüyüm." ifadeleriyle takımdan ayrılmayacağını söyledi.

YORUM YAZ