MENÜ

Breaking dünyasının nefes kesen kapışması Red Bull BC One Türkiye 3 Ekim'de İzmir'de

Dünyanın en prestijli breaking yarışması Red Bull BC One en iyi B-Boy ve B-Girl'ünü belirlemek için geri dönüyor. Türkiye’nin her noktasından yeteneğine güvenen katılımcılar için bu yıl İzmir’de gerçekleşecek Red Bull BC One, 2 Ekim’de ön elemeler ve atölyelerle başlayacak. 3 Ekim tarihinde final karşılaşmalarıyla devam edecek. Türkiye finalini kazanan B-Boy ve B-Girl ise 5 ve 6 Kasım tarihlerinde Polonya’nın Gdansk şehrinde gerçekleşecek dünya finalinde ülkemizi temsil edecek.

Breaking dünyasının nefes kesen kapışması Red Bull BC One Türkiye 3 Ekim'de İzmir'de

Her yıl dünyanın en iyi B-Boy ve B-Girl’ünü belirlemek için düzenlenen ve küresel anlamda en prestijli breaking yarışması olarak bilinen Red Bull BC One; Türkiye Finali’ni bu yıl İzmir’e taşıyor. 2 Ekim’deki ön elemeleri atlayan adaylar için ise 3 Ekim tarihinde Red Bull BC One Türkiye Finali düzenlenecek. Türkiye’nin en iyi B-Boy ve B-Girl’ünü, daha önce Red Bull BC One dünya finallerinde yarışmış olan Red Bull All Star ailesinden B-Boy Ronnie, Killa Kolya ve Türkiye breaking sahnesinden Okan Aydoğan belirleyecek. Red Bull BC One Cypher’a ilişkin daha fazla bilgi redbullbcone.com adresinde.

Haberin Devamı

BÜYÜK FİNAL KASIM’DA POLONYA’DA

Dünyanın en prestijli teke tek breakdans yarışması olarak anılan Red Bull BC One, 30’u aşkın ülkede düzenleniyor. Ülkelerin en iyileri her yıl farklı bir ülkede düzenlenen dünya finaline katılmaya hak kazanıyor. İzmir’de düzenlenecek Red Bull BC One Cypher’ın Türkiye ayağının ardından büyük final Kasım ayında Polonya’da gerçekleştirilecek. Red Bull BC One Cypher başta Türkiye’de ardından dünya çapında; deneyimli jürinin elemesinin ardından dünyanın en başarılı B-Boy ve B-Girl’ünü belirleyecek.

YORUM YAZ