MENÜ

Böylesi hiç görülmedi!

Tony Pulis, kendisine önerilen 2 Milyon Pound'u geri ödemek zorunda....

Böylesi hiç görülmedi!

Tony Pulis, İngiltere'deki en değerli ve prensipleriyle tanınan bir hocadır. 2014 senesinde Crystal Palace tarafından kendisine yapılan 'Kümede kalalım sana 2 milyon bonus' teklifine evet dedikten sonra oynadığı ilk 11 maçta sadece 4 puan alabilen Crystal Palace takımını son sekiz maçın beşini kazanarak, bir maç kaybederek ligi 11'nci sırada bitirmesini sağlayan Tony Pulis kendisine önerilen 2 Milyon Pound'u geri ödemek zorunda.

NASIL OLUR DEMEYİN

2014 senesinde Tony Pulis'e takımı kümede bırakırsa kulübün yarı sahibi olan Steve Parish tarafından kendisine 2 milyon Pound bonus verlmesi teklifine evet cevabı verdi ve düşmesine kessin gözüyle bakılan Palace ligi 11'nci bitirdi.

2014 senesinde gelişen bu olaydan sonra Palace yönetimi, Tony Pulis'e verilen bonusun kendisine 2 gün önceden verildiğinin anlaşılması üzerine iş mahkemesine başvurdu.

Konuyu inceleyen mahkeme Crystal Palace kulübünü haklı buldu. 2 gün önce işi terk ettiği ve bu kararın Premier Lig kurallarına aykırı oldıuğu için kendisine verilen 2 Milyon Pound'un Crystal Palace takımına geri verilmesini kararlaştırdı.

Bu karara göre şu anda West Brom takımının hocalığı görevinde bulunan Pulis yarısı vergi olan bu miktarı ve 1 milyon Pound mahkeme masraflarını kontrat maddesi olan 2 gün işinden erken ayrılma nedeniyle kuruşuna kadar ödemek zorunda.

58 yaşındaki Galli hoca karara itiraz edeceğini açıkladı.

EDİP ADANIR / LONDRA

Haberin Devamı
YORUM YAZ