MENÜ

Boateng'e Hamzaoğlu engeli

Boateng'le senelik 1.5 milyon Euro'ya el sıkışan Galatasaray Yönetimi, imza için Hamza hocadan onay bekliyordu. Ancak Hamzaoğlu, “Sorunlu adam istemiyorum. Acele etmeye gerek yok” diyerek, bu transferi durdurdu.

Boateng'e Hamzaoğlu engeli

Akıbeti merakla beklenen Kevin Prince Boateng’in, Hamza Hamzaoğlu engeline takıldığı ortaya çıktı.

Sarı-Kırmızılılar’ın daha sezon bitmeden, senelik 1.5 milyon Euro’ya (4.5 milyon Lira) el sıkıştığı Ganalı orta saha oyuncusu, bir süredir yönetimden haber bekliyordu. Hatta kulübe yakın kaynaklar, Melo’nun gönderilmesi durumunda, Boateng’in hemen transfer edileceğini bildiriyordu. Ancak tecrübeli futbolcuya, Hamza hocanın onay vermediği öğrenildi. Son olarak yöneticilerin, Hamzaoğlu’na, “Boateng imzaya hazır. İstediğin zaman gidip, alır geliriz” dediği, 45 yaşındaki teknik adamın ise “Sorunlu oyuncu istemiyorum. Eski kulüplerinde sürekli sorun çıkardı. Acele etmeye gerek yok” cevabını verdiği ifade edildi.

Alternatifi de Jong

Sarı-Kırmızılı yönetim bu cevap üzerine alternatif isimlere yöneldi. Bu doğrultuda yeniden temas kurulan ilk isim, Milan’daki kontratı sona eren Nigel de Jong. Ancak Hollandalı oyuncu konusunda da ciddi bir sıkıntı var. Kulübü Milan, tecrübeli futbolcuyla yeniden yola devam etmeye karar verdi. Galatasaray’ın elini çabuk tutması gerekiyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ