MENÜ

'Bidon'un hesap zamanı!

İtalya'da 2009'da 'Yılın Bidonu' seçilen, Juventus'ta hak ettiği değeri hiç bulamayan ve Antonio Conte'nin de bir kez bile kendisiyle konuşmadığı Felipe Melo için hesap günü geldi, çattı.

'Bidon'un hesap zamanı!

Juventus-Galatasaray arasındaki mücadele, en çok Felipe Melo için ayrı bir anlam taşıyacak. 2009 yılında Fiorentina’dan rekor bir ücret olan 25 milyon Euro’ya Juventus’a transfer edilen Brezilyalı futbolcu, Torino’da bir türlü istediği ortamı bulamadı. Sadece geldiği sezonda takımda şans bulan Melo, İtalya’da hayal kırıklığı yaratan oyunculara verilen, ‘Yılın Bidonu’ bile seçilmişti. Sonrasındaki iki sezon boyunca Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen tecrübeli futbolcuya bu süre zarfında Juve de, hiç değer vermedi. Antonio Conte takımının başına geldiğinde Melo ile bir kez bile konuşmadı ve daha baştan onu takımda istemediğini vurguladı.

‘Onunla asla çalışmam’

Bu dönemde Melo, “Galatasaray beni almasa bile asla Conte ile asla çalışmam. Gerekirse ülkeme bile dönerim” demişti. İşte aradan yıllar geçti ve Sambacı’nın kendisine yapılan haksızlıklara cevap vereceği maç, sonunda geldi, çattı. Torino’da Aslan’ın en dikkat çeken ismi Melo olacak. O da, hem Conte’ye hem de ev sahibin ekibin taraftarlarına gerçek futbolunu göstermek için elinden geleni yapacak.

Haberin Devamı

İlişkili Haber

İtalyanlar şokta

YORUM YAZ