MENÜ

İtalyanlar şokta!

Galatasaray'da Fatih Terim'in yerine Mancini'nin göreve getirilmesi, İtalyanlar'ı inanılmaz derecede şaşırtmış. Kime sorsak, Cim Bom'un büyük iş başardığını söylüyor. Takımda ise moraller yerinde, Mancini etkisi Terim'i unutturmuş gibi gözüküyor

İtalyanlar şokta!

Galatasaray ile Juventus arasındaki Şampiyonlar Ligi mücadelesi, sadece ülkemizde değil, İtalya’da da büyük ilgi görüyor. Özellikle Cim Bom’da Fatih Terim’in yerine Mancini’nin göreve getirilmesi Çizme’de ilgiyi tamamen bu karşılaşmaya yönlendirmiş durumda. Maçın oynanacağı Torino’da kentin henüz havaya girdiğini söyleyemeyiz. Zira koskoca Galatasaray kafilesini 3 kişilik bir taraftar grubu karşıladı. Ancak İtalyan medyasında sayfa sayfa bu maçtan ve Mancini’den bahsediliyor. Ayrıca hangi restorana girsek, hangi gazete bayiine uğrasak, Mancini’nin Galatasaray’ın başına geçmesine inanılmaz derecede şaşırıyorlar ve “Bu bizim için çok kötü oldu. Mancini dünyanın en iyi teknik adamlarından biridir” diyorlar.

Risk motive etmiş

Elbette bu durumun takım üstünde de bir yansıması olmuş. Futbolcuların, Fatih Terim’in görevine son verilmesinden sonraki sancılı süreci üzerlerinden attıkları görülüyor. Bunda Başkan Ünal Aysal’ın takıma verdiği yemeğin yanı sıra Mancini’nin ciddi anlamda bir risk alarak, kendi isteğiyle Juventus maçında takımının başında olacağını açıklamasının da olumlu etkisi var. Oyuncuların yüzü gülüyor ve üst üste alınan kötü sonuçları geride bıraktıklarını hissettiriyorlar.


Haberin Devamı
YORUM YAZ