MENÜ

Beşiktaş'tan Toloi hamlesi

Şenol Güneş'in teknik direktörlüğe gelmesi ile dış transfere hız kazandırmaya çalışan Beşiktaş tecrübeli hocanın istekleri doğrultusunda hareket ediyor.

Beşiktaş'tan Toloi hamlesi

Yeni oyuncuların kampa yetişmesini isteyen transfer komitesi geçen hafta yaptığı temaslardan gelecek cevapları bekliyor.

SAĞBEK VE STOPER TRANSFERLERİ İÇİN TEKLİF VERİLDİ CEVAPLAR BEKLENİYOR

Sağ bek için Liverpool'dan ayrılan Glen Johnson'ın menajeri ile görüşen ve 2 yıllık teklif sunan siyah-beyazlılar bu cevaba olumsuz yanıt gelmesi halinde yeni bir rota çizecek. 30 yaşındaki İngiliz futbolcunun Ada'da başka talipleri olsa da şu ana kadar en ciddi teklif Beşiktaş'tan görünüyor.

Stoper bölgesine mutlaka bir ve hatta uygun olması durumunda iki oyuncu almayı planlayan Beşiktaş bu bölge için ilk etapta Brezilya pazarına açılıyor.

Gökhan Keskin'in Brezilya'da yaptığı gözlemler ve sunduğu rapor doğrultusunda stoper için Rafael Toloi'de karar kılan siyah beyazlılar oyuncunun kulübü Sao Paulo'nın kapısını çaldı.

24 yaşındaki oyuncunun hem 5 milyon Euro civarındaki bonservis tutarı hem UEFA şartları sebebiyle kiralama yolunu seçen Beşiktaş transfer komitesi mümkün olan en uygun fiyata bu transferi bitirmeye uğraşacak.

PORTO'YA PEDRO FRANCO-JOSUE TAKASI TEKLİF EDİLDİ

Transferler için kaynak yaratma çabasında olan ve kendi oyuncularına gelecek transfer tekliflerine de açık olan siyah-beyazlıların bir diğer formülü de takas yapmak.
Pedro Franco için dolaylı yoldan fiyat soran Porto kulübüne Josue-Pedro takasını öneren Beşiktaş, Bursaspor'un da yeniden kiralamak istediği Portekizli oyuncu için Şenol Güneş avantajını kullanmak istiyor.

Josue'nin menajeri Portekiz basınına, Bursaspor'a çok yakın olduğu yazılan oyuncusu için her şeyin göründüğü kadar basit olmadığını ve Josue'yi isteyen başka Türk kulüplerinin de bulunduğu açıklamalarını yapıyor.

Josue'nin Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın başına gelmesinden dolayı siyah-beyazlı takımı daha çok istediğini bilen Beşiktaş yönetimi de Porto'nu Pedro Franco için harekete geçmesini fırsat bilip doğrudan takas önerisinde bulundu.

Bu öneriye hayır demeyen Porto yönetimi ise siyah-beyazlılara bu hafta konuyu değerlendireceğini iletti
Transfer komitesi Glen Johnson, Rafael Toloi ve Josue transferlerinde bu hafta sonuna kadar olumlu veya olumsuz olarak bir sonuca ulaşmak istiyor.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ